- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPAA
őstag
válasz
attila9988 #33 üzenetére
no igen , csak hát a józan ész , megint szembe megy az uzletpolitikával /legalábbis hogy huzzunk le minél több bőrt ugyanarról a cuccról/
ha használható gps lenne , kijelzőmérete kapcsán legalábbis , mindját multifunkciósaban lehetne eladni egyből ,és nem kellene gps miatt +1 kütyüt tartani "virágalátétnek"
-
_az
senior tag
a kno kellene... vagy bármi legalább 10 hüvelykes.
munkához vagy tanuláshoz annyi irodalmat el kell olvasnom, közben monitoron
rossz olvasni, kicsi tableteken és olvasókon meg átláthatatlan a szöveg.
pont a kb A4 méretű tableteknek lesz sztem végre értelme... -
HPAA
őstag
javítsatok ki , de egyik specifikációnál sem láttam beépített gps-t pl...
csak nekem hiányzik ??? -
Gusztáv
addikt
Persze a teljes házimozi élményhez nem árt a sok hangszóró. De ez pl ízlés kérdése, én szvsz elvagyok a sztereóval is, egy 5.1 rendszer elhelyezésével sok a probléma (kábelhelyek, hova rakod a hangszórókat). Ha rossz a film, akkor azon nem segít a profi 100 csatornás hang, vagy a 3D sem. De szerintem mindenképp kicsit kikerültek a fókuszból a hifi cuccok, pár éve minden akciós újságban erősítő+hangfalszetteket hirdettek, most meg alig látni.
-
|nsane
tag
Most ezt komolyan veszik az emberek???
Vagy velem van a gond, vagy nem tudom??? Net/notebookokal mi a gond? Kiment a divatból? Miért??? Mert azon van van billentyűzet ezen meg nincs? Most már ez a menő-manó???
Smartphone az már nem jó, mert nincs 10 colos kijelzője.
Apple behozta ezt a hülye divatot a többi hülye meg követi. -
Gusztáv
addikt
1-2 év és lemegy ezeknek az ára is normális szintre. Lásd: Kindle 139$, ehhez is kellett pár év.
A hifi biznisz meg szerintem haldoklik, valahogy elsöpörte őket a lcd - plazma tv lobbi. Emlékszem régen bármely elektronikai áruház tömve volt házimozirendszerekkel. Most sokkal kevesebb van, helyette mindenhol tv-k.
-
Sefter
veterán
ez az Onkyo a "hifis Onkyo"
ennyire nem megy a hifi biznisz? -
TESCO-Zsömle
titán
A tárhely persze microSD kártyával tovább bővíthető.
Ekkora dögbe tolhatnának sima SDHC-t is...
Peat: Mobilnet+Skype és meg van oldva a probléma.
-
TheTruth
tag
egy 10-14"-os tabletet, már megint nem fogsz csak úgy előkapni valahol, ezt a terméket is csak a pr fogja lenyomni a torkokon, igazi szükség a 7"-ra volt ilyen termékből -szerintem-. tök jó hogy már annyi informatikai cucc van, hogy nem azok igazodnak az igényekhez (mint régebben), hanem az új cuccokhoz találjuk ki mi az -amúgy felesleges- igényeinket.
-
szuper-t
őstag
Ejj nincs már messze a Galaxis Útikalauz Stopposoknak könyv sem
nagyon pofás gépek érdekelne erre mit lép az Apple
-
DemonDani
addikt
Az eLocity A7 gondolom a leggyengébb minőségű de mindössze 350dolcsi nagyon jó vétellé teheti!
70k nem pénz egy ilyen eszközért... -
smkb
őstag
Sőt, tán engadgeten olvastam, hogy a tabletekre belőtt Android 3.0-át a Google eleve a Tegra 2 Soc-ra optimalizálja...
-
banhammer
veterán
A KNO elég barátságosnak tűnik.
-
Peat;)
veterán
Már most is gyakorta olcsóbb a kisebb gyártási kapacitással/kisebb darabszámban legyártott tablet ugyanazon belsővel mint egy okostelefon szolgáltatón keresztül...már ez is elég érdekes és tudják ezt ők is. Oké nem helyettesíti a telefont
, de mi van ha valaki nem a legújabb csúcsmobilt veszi, hanem pl. egy zte blade-et telefonnak és egy tegra2-es eLocity tabletet?
-
szaszabee
aktív tag
Viszont sokkal gyorsabban fog terjedni mint a laptop annó
-
szaszabee
aktív tag
Igen majd csökken az ár ha elterjetebb lessz Nagyon új kategóri ez még
-
waverider
senior tag
a Kno milyen op.rendszert kap végül? Chrome vagy Windows? thx!
-
.mf
veterán
Nem arról volt szó, hogy a tabletek egy netbookhoz képest mérsékeltebb árazást kapnak, főleg tekintve, hogy sokkal olcsóbb ARM-alapú chipekre épülnek, nincs bennük HDD, kevesebb az akku kapacitása, kevesebb a kimeneti interfész, nincs billentyűzete, stb stb....
-
Sanyix
őstag
nem olcsók ezek sem, de mégis olcsóbbak és jóval erősebbek hw-ban mint az ipad pölö vagy a fos galakszi teb...
-
baleee89
aktív tag
A Point of View kéne! a hdmi keresztül mindent tudok használni vagy mondjuk csak filmet kitol rajta aztán ennyi?
-
Xaels
félisten
A Kno egész pofás és a kerete sem tűnik vaskosnak. Egyet kipróbálnék majd szívesen, de nem az én pénztárcámnak való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest