- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Srácok, úgy néz ki továbbértékesítem, mert nem bírom hordani...
Sajnos az én fülembe batárka lett, és elég hamar kifordul. Apróra hamarosan felteszem, de privátban nyugodtan lecsaphattok rá.
jelenleg 4 fülest (és egy fejest) használok aktívan:
Sony MDR ED12LP (ún. groove füles)
Sony MH750 (CTIA headset - gyári tartozék sok Sony Xperiához)
Sony EX50Ezekhez képest hangzásban alulmarad - igaz olcsóbb is mindnél, bár a 12LP már kifutott - viszont fontos megjegyezni, hogy a hangzása kellemes.
Jók a mélyek, főleg az árkategóriájában.Ami miatt nekem abszolút nem jött be az a ház. Egyszerűen az én fülemhez túl nagy, és mindhárom szilikonharanggal kifordul a fülemből.
Íme:
A versenyzők:EX50:
ED12:
MH750:
...és a "batárka"
:
-
mrlujoak
veterán
...ígéretemnek megfelelően, szólok.
Megvan, meghallgattam.
Az első ami feltűnt, hogy nagy. Az EX50-hez képest baromi nagy a ház.
Viszont mély. Mélyebben szól, mint az EX50, sajnos ezt úgy éri el, hogy keményen megnyesi a közép és magas tartományt.Elsőre pozitív, bejáratom, és döntök, megtartom-e.
Jah' a V-hez kapott MH750-hez képest fasorban sincs.
CTIA kiosztású, így a 2012-es Sony-któl kezdve kompatibilis. -
mrlujoak
veterán
Ma reggel kaptam sms-t, hogy a rendelt termékem megérkezett a szállítási címre. (pick pack pont)
-
mrlujoak
veterán
...épp tegnap akartam kérdezni, mi a helyzet a rendelt tételekkel, van, aki már kapott-e, erre tegnap emailt kaptam a webshoptól:
"Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk értesíteni, hogy a megrendelt termék úton van Magyarországra, előreláthatólag jövő hét elején kiszállításra kerül az Ön által a rendelésben megjelölt helyre! Üdvözlettel, Muzix Csapat"
-
mrlujoak
veterán
Nagyon kíváncsi vagyok. Főleg az EX50-hez képest mit nyújt.
A kiosztás (CTIA vagy OMTP) meg merem remélni hogy okés lesz, bár ha az iPhone szerepel, mint támogatott modell, akkor CTIA lesz.
Ezek a "vackok" is mennek a telóimmal, de van átalakítóm is.
(#39) Lecs@:
Pontosan milyen linkre gondolsz?
Rendeléshez?
Ez alapján rendeltem:
"Frissítés: A TDK Life on Record magyarországi forgalmazója közben szólt, hogy a muzix.hu-ról előrendelve március 16-ig lehet használni az "IP150_elorendeles_Mobilarena" kuponkódot, így az ígért 5000 forint alatti áron lehet hozzájutni a termékhez."
Kuponkóddal és pick pack pontos kiszállítással rendeltem fehéret. Így lett 5750.-
-
mrlujoak
veterán
...jaj, az nem jó. Nekem az EX50 sem tetszik. Nem szól jobban mint az MH750(C) headset.
Tulajdonképpen megrendeltem a kuponos kóddal csökkentett áron, de valami nem lett kerek, mert a mailcímemre semmi sem jött (nem, a spambe sem) így lehet mégsem volt sikeres a vásárlás... Mindegy holnap felhívom a shopot mizújs a rendelésemmel...
Ha nem jött össze, lehet ez jel, és inkább be sem nevezek a modellre.
-
mrlujoak
veterán
...gondolom megnézted milyen modelljeim vannak, és ahhoz milyen JÓ minőségű, és hangú gyári headset jár?!
Ráadásul gyártóazonos, hasonló árú fülhallgatóm jócskán gyengébben szól, mint azok.
Ha valóban leakciózza a TDK, beszerzek egyet. Merem remélni CTIA kiosztású.
-
mrlujoak
veterán
Ennyiért még lehet én is kipróbálom. No nem mint ha elégedetlen lennék a gyári headsetjeimmel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- Bluetooth hangszórók
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged