- MIUI / HyperOS topik
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Ráadásul plazmáról van szó, ami finoman szólva is használhatatlan sz*r monitornak. Beég, ghostol, satöbbi. Tudom, plazmám van, sőt, Mac Minit is használtam már rajta, főleg az XBMC részét. Ahhoz persze jó a plazma is, de amint kilép az ember, millió olyan dolog van egy oprendszerben, aminek fix helye van, azt meg nem szereti a plazma.
-
Misály
addikt
"Azért mert nagy a touchpad, még nem kellenek nagy mozdulatok, csak ésszel kéne konfigurálni a követési sebességet... "
Tehat megse velem van a baj csak szarul raktak elem a bemutatodarabot. Egyebkent akkor minek a nagy touchpad ha atkonfiguralod, es kurvara nem az osx-rol beszelunk hanem a touchpadrol es nem a felhasznalo hulye ezek szerint hanem a koncepcio nem teljesult be, elvegre te is atallitottad. Tehat ergonomia DEFAULT beallitason ( a kedvedert ) egyes.
"Sok dologban egyszerűbb az OSX, de azért nem helyettesíti a felhasználót, gondolkodni is kell néha."
A csipobol hulyezes helyett is lehet gondolkodni, elolvasni a hozzaszolasaimat plane lehet.
"Fuss neki még egyszer annak, amit írtam, az összes kérdésedre ott a válasz."
Hat meg mindig nem talaltam osszefuggest a plazma es a TN panel kozott + mire nem eleg az 1080p?
-
Misály
addikt
A zoom be volt kapcsolva, különben hogy sikerülhetett?
Node drágáim, lassan elhiszem hogy zsigerből hülyének néztek mindenkit.
Ki monda hogy tn panel? Ki mondta hogy közelről nézd? Plazmaról beszéltem és aki 42” -t közelről akar nézni annak ne csak a szeme égjen ki.... Plazmánál hol pánikolsz a betekintési szögön? Elolvassátok néha amit a másik ír? 1080p 5 méteren túl ha kevés neked általános használatra akkor :
A.)Rossz a szemed
B.) távcsővel nézed
C.) kötekedszSzép az imac kijelzője csak átlagfelhasználásra feleslegesen erős, dtp-re megértem hogy ez kell, aki dtp-n felül próbál érvelni az mar kognitív disszonanciába esett.
Karma, nagy touchpad, nagyobb, mozdulat, könyök is mozog. Ilyen az emberi test, ellenkezőjét hiába próbálod megmagyarázni.
-
Alex91
félisten
Egy embernek nyilván elmegy a TN panel is.
Nagy meretu kijelzonel igazandibol annak sem, de aki nem latott mast, csak TN panelt, az azt hiszi, hogy az is jo...
(Mondjuk az Alu iMac-em TN-je a TN-ek kozott is igen csapnivalo betekintesi szogek tekinteteben .
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Integra
titán
ha szeretsz sifitelni ezerrel, meg mindent lassabban csinálni, akkor elhiszem hogy jó a tapipad, lelked rajta
fura, mert a thinkpadek trackpointja a legjobb, a dell nyomába sem ér.
már alig várom, hogy kijöjjön a cordless thinkpad+trackpoint klavi, egy az egyben T szériás bill az ölbe a nappaliba. nincse vetélytársa.x201-re megkapod nulla fontért az ultranav kiszerelést is ha kell, de én se azzal rendelem, csak trackpoint-tal. ha meg nagyon több kell, akkor egy méretes egeret dugok be hozzá. de semmi képpen sem sifitelek.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
moonman
titán
te, én kész örömmel használom a hp-m touchpad-jét, amikor úton vagyok, vagy ölben használom és nincs egér, van rajta kétirányú scroll, három gomb, tap-click, amit akarsz. teljesen jó. de azt sosem fogom mondani, hogy "jobb, mint a Logitech MX Revolution-t tologatni".
[ Szerkesztve ]
-
evone
őstag
Teljesen egyetértek, abban hogy szar a ThinkPadeken a touchpad. Sajnos lassan kezd megszunni a nincs az X szerian touchpad dolog, az X201en már opcionalis. Gondolhatod hogy X202-n már nem opcionalis lesz, hanem kotelezo.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- BestBuy topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB