- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Érdekes cikk, bár szerintem ezeket mindenki tudja, aki headset-et készül venni.
Sokkal érdekesebb lenne (lett volna számomra is pár hete), ha mondjuk a fő tipusokat összehasonlitaná valaki.
Speciel én olyan headset-et akartam venni, ami 2 telót is kezel egyszerre. Valahol láttam egy ilyen bannert még hónapokkal ezelőtt, onnan ragadt meg az agyamban. És most aktuális, mert a céges teló, meg a magánteló felváltva, igen sürü használatnak van kitéve, és sokkal kényelmesebb, ha csak a zsebemben vannak, a fülemen meg fel tudom venni bármelyiket.
Körbenéztem a neten, hát alig találtam infót. Végül rájöttem, hogy a kulcsszó a "multipont", avagy "multipoint". Innen már relative könnyen ment a keresés, bár itthon alig találtam ilyen fülest.
Bementem a Moszkva téri metró bejáratnál lévő kis zugmobiloshoz, előadtam mit szeretnék, erre úgy néztek rám, mintha időgépet kértem volna.Állitásuk szerint ilyen technológia nem létezik, hogy egyszerre 2 telefont...
Aztán végül találtam egy nagyon kellemes modellt: Samsung HM1000.
Kicsi, kényelmes, jár hozzá 2 müanyag pánt, extra fülbigyó, akinek nagyobb a fülkagylója, 2 hete nem töltöttem, és még mindig müködik. A kezdeti bénázás után végre összepárositottam mindkét telóval (egy samsung s5230 és egy nokia 6303), azóta bekapcsoláskor kérdés nélkül rákattan mindkettőre, és teszi a dolgát. Lehet hivást várakoztatni, cserélni, elutasitani, hanghivást inditani, stb stb. Annyira bejött, hogy ma rendeltem egyet asszonynak is - fehérben
Ja, és az ára 4500 ft körül van a StartGSM-nél. Ez itt a reklám helye, mert korrektek a srácok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest