- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mától kaphatók Magyarországon is a Huawei új fülhallgatói
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Érdekes cikk, bár szerintem ezeket mindenki tudja, aki headset-et készül venni.
Sokkal érdekesebb lenne (lett volna számomra is pár hete), ha mondjuk a fő tipusokat összehasonlitaná valaki.
Speciel én olyan headset-et akartam venni, ami 2 telót is kezel egyszerre. Valahol láttam egy ilyen bannert még hónapokkal ezelőtt, onnan ragadt meg az agyamban. És most aktuális, mert a céges teló, meg a magánteló felváltva, igen sürü használatnak van kitéve, és sokkal kényelmesebb, ha csak a zsebemben vannak, a fülemen meg fel tudom venni bármelyiket.
Körbenéztem a neten, hát alig találtam infót. Végül rájöttem, hogy a kulcsszó a "multipont", avagy "multipoint". Innen már relative könnyen ment a keresés, bár itthon alig találtam ilyen fülest.
Bementem a Moszkva téri metró bejáratnál lévő kis zugmobiloshoz, előadtam mit szeretnék, erre úgy néztek rám, mintha időgépet kértem volna.Állitásuk szerint ilyen technológia nem létezik, hogy egyszerre 2 telefont...
Aztán végül találtam egy nagyon kellemes modellt: Samsung HM1000.
Kicsi, kényelmes, jár hozzá 2 müanyag pánt, extra fülbigyó, akinek nagyobb a fülkagylója, 2 hete nem töltöttem, és még mindig müködik. A kezdeti bénázás után végre összepárositottam mindkét telóval (egy samsung s5230 és egy nokia 6303), azóta bekapcsoláskor kérdés nélkül rákattan mindkettőre, és teszi a dolgát. Lehet hivást várakoztatni, cserélni, elutasitani, hanghivást inditani, stb stb. Annyira bejött, hogy ma rendeltem egyet asszonynak is - fehérben
Ja, és az ára 4500 ft körül van a StartGSM-nél. Ez itt a reklám helye, mert korrektek a srácok.Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bluetooth headsetet vásárolni nem mindig könnyű. Segítünk, hogy azért meg lehessen oldani.
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mától kaphatók Magyarországon is a Huawei új fülhallgatói
- Automata kávégépek
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...