- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuser
aktív tag
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Gyakorlatilag azért lett megírva az egész cikk, hogy tudassam a vásárlókkal/olvasókkal: ha interneten vesz az ember headsetet, azt nyolc napon belül indoklás nélkül visszaküldheti, személyes vásárlás esetén ilyen lehetőség nincs, a bolt jóindulatán/hozzáállásán múlik a dolog. Mivel a headsetnél sok probléma előfordulhat - elsősorban a kényelmetlenség, másodsorban az inkompatibilitás - és megelőzni őket lehetetlen, nem árt, ha az első mondatban leírtakkal minden potenciális vásárló tisztában van. Ez az írás tehát ezért született, nem is értem a felháborodásotokat.
-
Zirowe
nagyúr
Én tavasszal vettem speedshopnál egy pénteki akció keretében egy noname bt headsetet kemény 1500ft-ért, azóta is remekül működik, eddig még egy telefont sem találtam, amire nem csatlakozott volna, pedig próbáltam jó párral.
Szóval azért vannak kivételek -
fi:zi'k
nagyúr
Ahogy azt cikk is írja (meg különben is egyértelmű), fontos hogy kényelmes legyen.
Na már most, ha nem kényelmes akkor ugye a törvényi szabályozás hiányában az üzlet, ahol személyesen vetted, vagy visszaveszi vagy nem. Rajta áll.
Azt internetes opciónál, meg ugyan az van a cikkben amit te is leírtál, hogy 8 napig el állhatsz és visszaküldheted. -
Andie
őstag
Érdekes cikk, bár szerintem ezeket mindenki tudja, aki headset-et készül venni.
Sokkal érdekesebb lenne (lett volna számomra is pár hete), ha mondjuk a fő tipusokat összehasonlitaná valaki.
Speciel én olyan headset-et akartam venni, ami 2 telót is kezel egyszerre. Valahol láttam egy ilyen bannert még hónapokkal ezelőtt, onnan ragadt meg az agyamban. És most aktuális, mert a céges teló, meg a magánteló felváltva, igen sürü használatnak van kitéve, és sokkal kényelmesebb, ha csak a zsebemben vannak, a fülemen meg fel tudom venni bármelyiket.
Körbenéztem a neten, hát alig találtam infót. Végül rájöttem, hogy a kulcsszó a "multipont", avagy "multipoint". Innen már relative könnyen ment a keresés, bár itthon alig találtam ilyen fülest.
Bementem a Moszkva téri metró bejáratnál lévő kis zugmobiloshoz, előadtam mit szeretnék, erre úgy néztek rám, mintha időgépet kértem volna.Állitásuk szerint ilyen technológia nem létezik, hogy egyszerre 2 telefont...
Aztán végül találtam egy nagyon kellemes modellt: Samsung HM1000.
Kicsi, kényelmes, jár hozzá 2 müanyag pánt, extra fülbigyó, akinek nagyobb a fülkagylója, 2 hete nem töltöttem, és még mindig müködik. A kezdeti bénázás után végre összepárositottam mindkét telóval (egy samsung s5230 és egy nokia 6303), azóta bekapcsoláskor kérdés nélkül rákattan mindkettőre, és teszi a dolgát. Lehet hivást várakoztatni, cserélni, elutasitani, hanghivást inditani, stb stb. Annyira bejött, hogy ma rendeltem egyet asszonynak is - fehérben
Ja, és az ára 4500 ft körül van a StartGSM-nél. Ez itt a reklám helye, mert korrektek a srácok. -
ecsz
csendes tag
Nem teljesen értem egy headsetekről szóló cikk végére miért kell olyasmit írni, hogy visszavihetjük-e a boltba vagy sem... ez már inkább fogyasztóvédelmi téma, én oda nem illőnek éreztem.
És ráadásul szerintem tévedés is, mert 8 napon belül az internetről rendelt termékeket vissza lehet küldeni még akkor is ha csak éppen rájövök, hogy mégse tetszik a színe, és tudtommal a kereskedőnek kutya kötelessége visszaadni a pénzemet, kivéve a szállítási költséget természetesen.
-
Lotusomega
senior tag
Bocs nem szószerinti idézet valóban, de egym ásik sztori csak hogy még ehhez kapcsolódjak, a Nokia 5800-hoz még anno vettem egy viszonylag olcsó épp akciós azt hiszem alcatel bt headsetet, amin bőszen hírdették h minden szabványos telefonnal kompatibilis, természetesen meg sem mukkant az 5800-val.
Tehát igenis szerintem az elsődleges szempontnak kell lennie btheadset vásárláskor a kompatibilitásnak, mert simán megjárhatja az illető ha előtte nem tesztelei le, én megfogadtam hogy ezentúl csak úgy veszek meg egy headsetet ha azt előtte kipróbáltam h működik, mert jól be lehet szívni.. -
tjb007
nagyúr
Bocs, hogy én is beleszólok de én ezzel nem értek egyet:
"probléma csak a nagyon régi telefonoknál és a régi headseteknél fordulhat elő"Tavaly nyáron vásároltam egy Nokia sztereó BT headsetet, majd tavaly novemberben egy Alcatel OT-800 -at (T-Mobile Vairy Text) és a telefon nem látta, nem ismerte fel a headsetet, tehát ez ebben a formában nem igaz, hogy csak a régi telefonokkal és régi headseteknél fordulhat elő.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Lotusomega #1 üzenetére
Ha már idézőjelbe rakod a szövegrészt, tedd már meg, hogy valóban idézel. Egy szóval nem írtam, hogy nem fontos, azt írtam, hogy 90 százalékban oké a dolog, a maradél 10 százalékkal meg sajnos úgysem lehet előre mit kezdeni, mert kiszámíthatatlan.
-
Lotusomega
senior tag
Na most, a "kompatibilitás nem fontos" részhez annyit írnék, hogy a kb 1 éve vett (nem éppen olcsó)Nokia gyári BTheadsetem a füle botját sem akarja mozgatni a wave-el, úgyhogy dobhatom a kukába..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest