- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Öt Redmi Note 14 érkezett a nemzetközi piacra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuser
aktív tag
Nem rossz általános összefoglaló, de ( tudom, telhetetlen vagyok ) ha a speciálisabb featurökkel bíró ( több telefon kezelése, cserélhető akku, duplamikrofonos zajszűrés, "csörgetős" ( ami a DECT -eknél is van ), ... ) headsetekről lenne egy kisebb tesztsor ...
4 Tb, 7200 RPM, garis winyó van óccóé' eladóóó : http://goo.gl/bWrs3
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Gyakorlatilag azért lett megírva az egész cikk, hogy tudassam a vásárlókkal/olvasókkal: ha interneten vesz az ember headsetet, azt nyolc napon belül indoklás nélkül visszaküldheti, személyes vásárlás esetén ilyen lehetőség nincs, a bolt jóindulatán/hozzáállásán múlik a dolog. Mivel a headsetnél sok probléma előfordulhat - elsősorban a kényelmetlenség, másodsorban az inkompatibilitás - és megelőzni őket lehetetlen, nem árt, ha az első mondatban leírtakkal minden potenciális vásárló tisztában van. Ez az írás tehát ezért született, nem is értem a felháborodásotokat.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Zirowe
nagyúr
Én tavasszal vettem speedshopnál egy pénteki akció keretében egy noname bt headsetet kemény 1500ft-ért, azóta is remekül működik, eddig még egy telefont sem találtam, amire nem csatlakozott volna, pedig próbáltam jó párral.
Szóval azért vannak kivételekWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
fi:zi'k
nagyúr
Ahogy azt cikk is írja (meg különben is egyértelmű), fontos hogy kényelmes legyen.
Na már most, ha nem kényelmes akkor ugye a törvényi szabályozás hiányában az üzlet, ahol személyesen vetted, vagy visszaveszi vagy nem. Rajta áll.
Azt internetes opciónál, meg ugyan az van a cikkben amit te is leírtál, hogy 8 napig el állhatsz és visszaküldheted.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Andie
őstag
Érdekes cikk, bár szerintem ezeket mindenki tudja, aki headset-et készül venni.
Sokkal érdekesebb lenne (lett volna számomra is pár hete), ha mondjuk a fő tipusokat összehasonlitaná valaki.
Speciel én olyan headset-et akartam venni, ami 2 telót is kezel egyszerre. Valahol láttam egy ilyen bannert még hónapokkal ezelőtt, onnan ragadt meg az agyamban. És most aktuális, mert a céges teló, meg a magánteló felváltva, igen sürü használatnak van kitéve, és sokkal kényelmesebb, ha csak a zsebemben vannak, a fülemen meg fel tudom venni bármelyiket.
Körbenéztem a neten, hát alig találtam infót. Végül rájöttem, hogy a kulcsszó a "multipont", avagy "multipoint". Innen már relative könnyen ment a keresés, bár itthon alig találtam ilyen fülest.
Bementem a Moszkva téri metró bejáratnál lévő kis zugmobiloshoz, előadtam mit szeretnék, erre úgy néztek rám, mintha időgépet kértem volna. Állitásuk szerint ilyen technológia nem létezik, hogy egyszerre 2 telefont...
Aztán végül találtam egy nagyon kellemes modellt: Samsung HM1000.
Kicsi, kényelmes, jár hozzá 2 müanyag pánt, extra fülbigyó, akinek nagyobb a fülkagylója, 2 hete nem töltöttem, és még mindig müködik. A kezdeti bénázás után végre összepárositottam mindkét telóval (egy samsung s5230 és egy nokia 6303), azóta bekapcsoláskor kérdés nélkül rákattan mindkettőre, és teszi a dolgát. Lehet hivást várakoztatni, cserélni, elutasitani, hanghivást inditani, stb stb. Annyira bejött, hogy ma rendeltem egyet asszonynak is - fehérben
Ja, és az ára 4500 ft körül van a StartGSM-nél. Ez itt a reklám helye, mert korrektek a srácok.Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
ecsz
csendes tag
Nem teljesen értem egy headsetekről szóló cikk végére miért kell olyasmit írni, hogy visszavihetjük-e a boltba vagy sem... ez már inkább fogyasztóvédelmi téma, én oda nem illőnek éreztem.
És ráadásul szerintem tévedés is, mert 8 napon belül az internetről rendelt termékeket vissza lehet küldeni még akkor is ha csak éppen rájövök, hogy mégse tetszik a színe, és tudtommal a kereskedőnek kutya kötelessége visszaadni a pénzemet, kivéve a szállítási költséget természetesen.
-
Lotusomega
senior tag
Bocs nem szószerinti idézet valóban, de egym ásik sztori csak hogy még ehhez kapcsolódjak, a Nokia 5800-hoz még anno vettem egy viszonylag olcsó épp akciós azt hiszem alcatel bt headsetet, amin bőszen hírdették h minden szabványos telefonnal kompatibilis, természetesen meg sem mukkant az 5800-val.
Tehát igenis szerintem az elsődleges szempontnak kell lennie btheadset vásárláskor a kompatibilitásnak, mert simán megjárhatja az illető ha előtte nem tesztelei le, én megfogadtam hogy ezentúl csak úgy veszek meg egy headsetet ha azt előtte kipróbáltam h működik, mert jól be lehet szívni.. -
tjb007
nagyúr
Bocs, hogy én is beleszólok de én ezzel nem értek egyet:
"probléma csak a nagyon régi telefonoknál és a régi headseteknél fordulhat elő"Tavaly nyáron vásároltam egy Nokia sztereó BT headsetet, majd tavaly novemberben egy Alcatel OT-800 -at (T-Mobile Vairy Text) és a telefon nem látta, nem ismerte fel a headsetet, tehát ez ebben a formában nem igaz, hogy csak a régi telefonokkal és régi headseteknél fordulhat elő.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz Lotusomega #1 üzenetére
Ha már idézőjelbe rakod a szövegrészt, tedd már meg, hogy valóban idézel. Egy szóval nem írtam, hogy nem fontos, azt írtam, hogy 90 százalékban oké a dolog, a maradél 10 százalékkal meg sajnos úgysem lehet előre mit kezdeni, mert kiszámíthatatlan.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Lotusomega
senior tag
Na most, a "kompatibilitás nem fontos" részhez annyit írnék, hogy a kb 1 éve vett (nem éppen olcsó)Nokia gyári BTheadsetem a füle botját sem akarja mozgatni a wave-el, úgyhogy dobhatom a kukába..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest