Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
Varázslóó #44 üzenetére
Ebbe már bele sem mentem, mert már olyannal is vádolták amit nem is írtam. Az a VGA 60hz-ig jó újabb játékoknál. Ráadásul 144hz vs 240hz közt nem vesz észre sokat. 144-ig van értelme. 4K-n a 60 fps is kérdéses. 1440p-n ami már nem a jövő, hanem lassan alap a 144fps is álom.
-
koko52
nagyúr
Igen 60 ért van GABA és kínai társai. 110-es IPS pedig egy ACER Nitro. A különbség azt hiszem érthető.
GABA TV-je van anyáméknak. Borzalmas a dobozhangja, kellett hozzá venni egy kis PC-s 2.1-et hogy érteni lehessen mit beszélnek. A kijelzője TN, távolról elfogadható ahonnan nézik. -
koko52
nagyúr
87 000 a TN 27" 144hz és 110 az IPS 27" 144hz. Kisebbet nem találtam. Aki kiad 87-et a játék miatt az 110-et is kitud.
Én speciel 57-ért vettem Alzán a 32" IPS 75hz-et.Fentebb elhangzott ilyen is, még ha nem is a te tolladból. Ezért is írtam "hozzád hasonlókat" és nem téged.
Hogy lehet hozzám hasonló ha olyat mond amit én soha? Pont az ellentéte nem? Mint történelemben a mi lett volna ha...Ja és ennek a monitornak mennyi lesz az ára? 150 000? A mi fizunkhoz való?
-
koko52
nagyúr
Akkor most olvasd vissza a hsz-eimet ahol leírtam hogy a természetes színeket kell bekapcsolni ha nem követed a divatot.
Mi köze a színeknek és a beláthatósági szögnek a multihoz? Ott low grafika kell a sok FPS-hez és minél magasabb hz. Illetve minimum textúra, hogy a fűben/füstben bujkálókat meglássad. Ne keverd már ide, a megjelenítő minőségéhez. -
koko52
nagyúr
1. Akkor nem láttál 144hz-es IPS-t. (ott is csaló lennél
)
2. Hol írtam, hogy igénytelen akinek TN-van? Segítek soha,sehol. Mindenki addig nyújtózkodik...
3. Nem mindenki gamer.És az állításom igaz. Az én VGA-mnál is van sokkal jobb mégsem mondom hogy az szar és az enyém a jobb.
-
koko52
nagyúr
A színeket a divatot és igényeket követve túlhúzzák természet ellenes irányba. Ez a filmekben is látható Pl: Miami helyszínelők. Akit ez zavar az úgy kezdi, OSD menüben ráklikkel a természetes profilra és voálá.
Te vagy az első aki valaha leírta, hogy jobb a TN mint az IPS. Szembe megy minden tapasztalattal, teszttel, videóval amit eddig reprezentáltak. De én hiszek neked.
-
koko52
nagyúr
A VA és az IPS jó. A TN meg annak jó aki nem látott még IPS vagy VA panelt. Nekem volt már több féle otthon mindegyikből. Most IPS van.
A TN színek csak szemből és középen nézve jók, ha kicsit is feljebb nézed anélkül hogy nem nyújtod utána a nyakad már csalnak a színek, sötétedik. Ha 27" és közel van mert szerkesztesz, játszol a szélein a színek teljesen torzultak. Munkahelyi irodában már le lett cserélve az összes miután bekerült az első IPS. Mikor elé ültek a többiek kipróbálni, mindenki olyat akart. És ez csak office + CAD környezet. Akkor kérdezz meg egy fotóst, hogy mi a véleménye a TN-ről. Csak azért van még létjogosultsága, mert máig a leggyorsabb. De pl engem ez pont nem érdekel, mert játékra is kiváló sebességű IPS/VA panelok vannak.
Divatból meg nem fikázok semmit. Ezek tények, rá lehet keresni. És ne a jutubon nézzetek IPS képeket a TN panelos monitoron, mert lehet nem láttok különbséget. -
koko52
nagyúr
TN panel? Eddig olvastam.
Troll on: azért taktikai, mert a TEK-nek készült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged