- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Az a Tegra PRISM lesz. Nem hivatalosan már elérhető egy, főleg belső tesztelésre szánt OTA frissítés, amibe már be lett építve a lehetőség, hogy ki lehessen kapcsolni a PRISM-et.
Érdekes módon a Tegra Note-ban alapból ott van a kapcsoló, de itt több száz embernek kellett külön kérni ...Nem tudom mennyi időd van tesztelgetni, de meg tudnál nekem nézni egy játékot? A Walking Dead-ről van szó (az első évad ingyenes a Play áruházban) és nekem sok jelenetben, főleg ~10 perc játék után a mozgás (legyen az kamera vagy karakter) darabos és nem tudom, hogy a Geforce GPU rendetlenkedik vagy szimplán a játék nem K1 kompatibilis még teljesen. A Shield Portable-re amikor megjelent direkt úgy reklámozták, hogy Tegra 4-re optimalizált, így igazán "smooth" a gameplay. ezért is csidálkoztam, hogy K1 alatt meg miért ilyen darabos...az FPS-el nincs baj, szinte mindig 60 stabilan.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest