- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
#65675776 #38 üzenetére
3gp, aiff, flv, rm, mkv, ogg...stb
hangnál FLAC...stb
Sosem tudom éppen milyen fájlformátummal találkozom, amit le kell játszanom, mert szép dolog a "Normális ember nem foglalkozik vele" filozófia, de ha valami fontos anyagot küldenek olyan formátumban, akkor baszhatod.Ugyanígy bírom azokat az embereket is, akik állítólag nem telepítenek még flash plugint sem.
Jó, sok szart én sem, de a flash az már tényleg olyan, hogy bármennyire szar, kénytelen az ember, mert különben az első oldalon, még talán itt a PH!-n is azzal kezdi a böngésző, hogy egyes elemeket nem tudott megjeleníteni. -
moonman
titán
válasz
#65675776 #38 üzenetére
nézz bele például az ffdshow codec-listájába és megérted. annak alapból kb. 3%-át játssza le a WMP.
nem szokásom codec csomagokat védelmezni, de amióta K-Lite-ot használok, még a telefonnal felvett és az MKV videók is mennek WMP-ből, nem igazán futottam még bele olyan formátumba, amivel ne tudott volna mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest