- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NPeete
tag
válasz Watt25 #16027 üzenetére
Ilyen csomagra van kiszámlázva: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/net_start nem vagyok benne biztos, hogy ezt a "díjcsomagot" is le lehet-e mondani, főleg, hogy netért nem akarok fizetni most a mobilszolgáltatónak.
Nem sok amúgy az adatforgalom (~100 kilobájt), de azért idegesítő az a pár száz ft, főleg ha olyan kedvem van, hogy kipróbálgatok egy pár romot. -
pszaby
csendes tag
válasz Watt25 #16040 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Huppsz ezt nem is néztem hogy nem mini...
Egy baj van hogy ott abba a menüpontba nem hajlandó mert az mondja hogy több alkalmazás is használja, és töröljem úgy hogy a biztonság menübe a gyári beállítások visszaállításával!
Na de épp ezt akartam elkerülni mert akkor minden beállítást elvesztek, meg talán progikat is.... :S
Erre esetleg valami ötlet? (Vagy áttérjek tényleg a mini pulsokhoz? ) -
llaszlo
veterán
válasz Watt25 #16074 üzenetére
Minden attól függ, hogy mi van pontosan mountolva az SD-ről. Ha a teljes /data partíció akkor csak az SD-re tud tenni mindent. Mert fizikailag lehetetlen, hogy a gyári data-t használja.
Valami más oka van annak, hogy elfogy a terület.
Az, hogy mi van mountolva azt több paranccsal is meg lehet nézni. Pl a df.
Most nem tudom a sajátomon megnézni, mert gyári ROM van rajta és egy ideig tuti ez is marad.De vannak itt a fórumon korábbi df kimenetek. Mindjárt keresek.
-
llaszlo
veterán
válasz Watt25 #16084 üzenetére
Viszont egy próbát megérhet. Előtte kell csinálni egy backup-ot. Egyébként mivel az A2SD is csak annyit csinál, hogy átteszi az adatot és csinál egy symlinket így elvileg működnie kell. A bootnál nicns jelentőssége, mert a symlink az egyből működik.
Korábban már csináltam ilyen-olyan mountokat, de erre még nem volt szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
válasz Watt25 #16124 üzenetére
Annyit mondj meg légyszíves, hogy felrakom a romot, reboot, majd a2sd, vagy felrakom, visszatérek a recoverybe reboot nélkül, a2sd, és újraindítás. Melyik sorrend a jó? Valamint honnan látom, hogy működik az a2sd?: Erre rá nem jöttem, mert most is meg voltam győződve, hogy működik, mégis ezeket csinálja, amit írtam...
-
Watt25
veterán
válasz Watt25 #16150 üzenetére
Na jó, úgy tűnik, hogy a GetJar honlapon nem frissült a verziószám, de az mégis a legújabb verzió. Akkor mindenki onnan töltse.
Én most tesztelem. Úgy tűnik az indulás még lassabb...
Viszont a háttérgrafika kikapcsolható és talán tényleg folyamatosabb egy picit a játék.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
impalaman
aktív tag
válasz Watt25 #16209 üzenetére
Egyelőre nem mondok semmit, de talán megpróbálom a dolgot. Legvalószínűbb, hogy a telepítésnél fog elvérezni a dolog, mert kellene írni egy update-scriptet nulláról, viszont ahhoz Linux kell. Ilyenkor bánom, hogy teljesen visszaálltam Windowsra a Debian/Windows dual-boot-ról.
-
Ricsiii1992
tag
válasz Watt25 #16239 üzenetére
Igazából el se indul, a pálya indítása után kidob "asztalra". Az oc inkább a menü, pdf olvasás, böngészés gyorsabbá tétele miatt kellene...meg azért jópár játék 100%-on dolgoztatja a procit.
Elolvastam, ezek szerint akkor marad a T-s 2.1, és csak a kernelt kéne rátenni, ha jól értem.?
Esetleg van valami leírás, hogy hogy kell a kernelt feltenni? -
Ricsiii1992
tag
válasz Watt25 #16242 üzenetére
,mindegy ott van helyette a panda vs ninjas (angry birds klón)
A 691-es oc-ban tudnál segíteni? Visszaolvastam...ezek szerint Te csak egy oc-s kernelt tettél fel a t-s romra. Meg is találltam azt a kernelt, de nem tudom, hogy kéne rátenni a telóra.
Vagy a másik út: találltam ezt: DMC-ROM 2.1r10 Impalaman blogján, de itt is külön file a 691-es kernel, aminek felrakásához semmi leírást nem találltam.
Vagy ha jól látom a dolgokat, van rom oc-s kernellel egyben, de olyat nem találltam magyarban...
Az első két lehetőségben ott van, hogy a külön kernelt hogy rakjam fel Ha valaki leírná, linkelne leírást, nagyon megköszönném.
-
NPeete
tag
válasz Watt25 #16270 üzenetére
Nekem valahogy sikerült megkarcolnom a kijelző bal felső sarkát... A kijelző belülről kicsit poros, meg van egy folt középen, ami már sztem vételkor ott volt, de csak másnap vettem észre... Amúgy mindig tokban hordom, úgyhogy látszik, milyen szerencsétlen vagyok. A hátlap mondhatni átlagosan néz ki
-
gooool
őstag
válasz Watt25 #16366 üzenetére
Holnapi szabadidős tevékenységem:
-DMC 2.1r10 újrahúzása(teljes wipe előtte)
-AP2SD előkészítése(2GB MicroSD-64MB SWAP,128MB ext2)
-OC-s kernel feltolása
-progik feldúrása,személyre szabásSzép lesz...
Am gondolok szegény kicsikére,hamarosan kap bársony tokot,matt,ujjlenyomatmentes fóliát és egy Sennheiser CX200-as fülest is.Üdv, Balázs
-
Ricsiii1992
tag
válasz Watt25 #16392 üzenetére
Köszi, hogy válaszoltál.
Jelenleg ez van a telómon, de így se megy az nfs,csak fehéren:
2.2-es CyanogenMod 6.1.0 RC2 release2, 710MHz, JIT, HW-es gyorsítás be, 64mb swapp...
Viszont Linpack-ben 5Mflops-ot kapokT-s magyar 2.1-re tettem fel.
Leírnád, hogy pontosan milyen romot használsz? És hogy mire tetted fel? Még azt kipróbállnám...
-
rhen
senior tag
-
grotib
tag
válasz Watt25 #16785 üzenetére
Hát, a wifi tökéletes letöltöttem, feltöltöttem és neteztem is rajta keresztül, a kamera is működik mint a fényképező, mint a filmfelvevő része talán annyi, hogy nem annyira paraméterezhető mint az eredeti romban, a GPS-t úgy 25 percig próbáltam addig működött, de majd próbálom hosszabb ideig is, nehogy nekem éles helyzetben besz@rjon.
-
-
pgyuf
tag
válasz Watt25 #16795 üzenetére
Watt 25!
Esetleg privátba elküldenéd a "warezolás" linkjét?Én is másfél éve küszködök a Pulsal. Megérett a "cserére". A legfőbb gondja a wifi működése. Nagyon gyenge az érzékenysége. Mondhatni 1 m-ről működik. Naponta 3-szor újraindul, lefagy. A szervizben már mondták, hogy a wlan-t ki tudják cserélni. Mindenesetre könnyebb dolgom lesz, mint itt bárkinek, mert kollégájuk vagyok. Én is a T-nél dolgozom.
Most kapok egy Desire-t. És végre nem lesz rá szükségem. Amikor korábban szervizbe vittem volna, akkor jöttem rá mennyire nem tudom nélkülözni. Email, ebay, vatera, Formula 1.com, valutaváltó, google translate... És csak azért nincs rajta több alkalmazás, mert a RAM nevetséges.
Ami viszont egészen különleges az én Pulsomban a strapabírása. Elképesztő mit kibír az enyém. Biciklizés közben 40-el kiesett a tartóból a betonra. Majdnem átment rajta egy autó. Összeraktam és ugyan olyan szar, mint előtte volt.
Milyen világ az, ahol a legjobb rapper fehér (Eminem), a legjobb golfozó fekete (Woods) és a németek nem akarnak háborúzni (ők ugye ellenezték Irak lerohanását)?!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest