- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #3157 üzenetére
Igen meg volt. Csináltam egy factory resetet most jó. De csinálni akartam egy backup for root users backupot és utána jött elő.
Illetve több programom megsérült az SD-n. Ext2-vel nem volt ilyen gondom. Most azon gondolkodom, hogy újraformázom ext2-re aztán vissza a progikat. -
llaszlo
veterán
1.2:
Market -> FORCE CLOSE. Na ezzel mit kezdjek? Mert ez nagy szívás, eddig ilyen nem volt. -
llaszlo
veterán
Feltettem az 1.2-t de az SD-s appokat nem látja. Vagy legalábbis nem mindet csak egy párat. Már csináltam ext repairt most rebootolt a teló. Már lát mindent.
Aki így járna az csinálja meg amit én. Remélhetőleg ez csak egy bug. -
llaszlo
veterán
Mi az a "Dalvik-cache"? Azt is wipeolni kell?
-
llaszlo
veterán
1.6-ról ha cserélem 1.2-re akkor mit kell csinálni előtte? Csak recovery, wipe aztán mehet az 1.2? Vagy kell még valamit bűvészkedni előtte?
-
llaszlo
veterán
Itt vannak ötletek backuphoz. Most letöltöttem még a Backup for root users appot. Használta már valaki ezt? Már több backup appot próbáltam de eddig egyik sem volt igazán sikeres.
-
llaszlo
veterán
válasz
Akron99 #3132 üzenetére
Modaco-n esteleg kérdezte már valaki? Ha egy alap linuxból indulok ki akkor ezeket a beállításokat valahol eltárolja a rendszer. A kérdés az, hogy hol? Mert ha ez meg van akkor már bármikor tudok csinálni egy backupot a beállításokról.
Az SMS-ek nyilván szintén így vannak valahol letárolva. -
llaszlo
veterán
Van valami terminalos backup megoldás amivel lehet menteni a beállításokat, sms-eket stb? Vagy tud valaki egy jó backupot?
Mert a backup pgrogik nem akarnak rendesen működni. -
llaszlo
veterán
bounty írta korábban, hogy beállította azt, hogy a gyári home ne lépjen ki olyan gyakran, ezt be lehet állítani mondjuk a panda-ra is?
Valami ilyen megoldás érdekelne a Pandahoz is:
"echo ro.HOME_APP_ADJ=0 >/data/local.prop" -
-
llaszlo
veterán
A HOME gombot be lehet valahol állítani, hogy ne lépjen ki a gyári home-ra? Alapbeállításnak tudom, hogy kilép, de nincs erre valami program, vagy magában a rendszerben nem lehet beállítani?
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
norbesz74 #3070 üzenetére
Norbeszkém ezt kéne elolvasni:
http://prohardver.hu/tema/re_t-mobile_pulse_magyarorszagon_is/hsz_767-774.htmlItt világosan leírtad, hogy te rontottad el. És van hardreset, azért mert nem tudod használni a telefont attól még nem a teló a szar. És volt már jópár telefonom. Nem ez a legjobb mindenben, de ár/érték arányban biztos, hogy jobb mint mások. 40e-ért egy Androidos teló szerintem nagyon jó.
-
llaszlo
veterán
válasz
norbesz74 #3055 üzenetére
"Az hogy nem ertek hozza nem jelenti azt hogy el rontottam volna, de 2x."
És akkor mégis ki? Ha valamihez nem értesz és nem rendeltetésszerűen használod akkor mégis ki teszi tönkre?
Ha az autóban nem használod a kuplungot, mert nem tudod, hogy hogyan kell és a váltó tönkre megy akkor sem te tetted tönkre mert nem tudtad hogyan kell használni? -
llaszlo
veterán
Mivel csak olvasható a fájl így nem tudod szerkeszteni, ezt bounty is írta. Írhatóként kell újramountolni és a terminallal kell szerkeszteni. De te valamit rosszul csináltál mert nincs írási jog a fájlon.
De talán egyszerűbb ha lemásolod a gépre aztán vissza miután szerkesztetted. De win alatt ezt nem tudom, hogy hogy kell. -
llaszlo
veterán
A k510i-m is tudta, azt hogy beállítottam egy taskot XY-t hívjam fel ekkor. Aztán csak kattintottam és hívta a teló. Most olyan lenne jó aminél nem feltétlenül kell megadni idöpontot plusz megadható a fontossági szint. A todolistben szerepeljen a nev és szám aztán ráböknék és hívná. És még lehetnének különbözö ikonok. Pl telkagyló a híváshoz, @ az emailhez stb. Az Agenda mindezt tudta. Leírtam, hogy érthetö legyen mit hiányolunk.
-
llaszlo
veterán
Én kipróbáltam az ingyenes 15 napos verziót és nekem jobban tetszik az astrid vagy a doogle. Itt még azt sem tudom beállítani, hogy bizonyos időközönként ismétlődjönek a teendők. Pl minden hónap 5-én gázóra leolvasás.
Ami pozitívum, hogy nem kell időponthoz kötni a teendőket és online megy.
Sajnos az Agenda-hoz egyik sem hasonlítható. Remélem mihamarabb lesz androidra is. -
llaszlo
veterán
A bart és a nand backup között mi a különbség?
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #2938 üzenetére
Csak ezek az emberek akkor sem fizetnének érte, hogy ha csak 1-2e Ft lenne egy-egy program. A többszázezer forintos "Játékgépekre" van pénz, de egy játékra már nincs. Normál irodai munkára a sima alapgép is elég, linuxszal simán mindenre jó.
Személy szerint én is aránytalanul magasnak tartom a játékok árait már csak ha az áfát csökkentenék akkor jóval olcsóbb lehetne. Én nem játszom ez ilyen egyszerű. Elfecsérelt időtöltésnek tartom. Csak egy netes játékkal játszogatok.
Pulse-ra meg nem kerülnek olyan sokba a progik ha valaki meg akarja venni, 1-2 EUR vagy USD, de a progik nagy része ingyenes. A drágább progikra meg össze lehet gyűjteni ha tényleg kell valakinek. -
llaszlo
veterán
Erre ott van a google maps és a mobilnet előfizu. És hamarosan jön a google GPS progija is vagy már ki is jött, csak még gagyi.
Apuci nem igen vesz nekem semmit. Még levegőt sem. Nem arról van szó, hogy találsz az utcán egy százast az nem ez a kategória. Ez kb az, hogy ha valaki nem kódolja le a wifinetjét te pedig használod az is lopásnak minősül. Hogy ha valaki ott hagyja az autóját benne a kulccsal te meg elviszed bevásárolni utána meg vissza az nem lopás? warez: Igénybe veszel egy szolgáltatást amiért nem fizettél akárhogy is nézzük a SW egy szolgáltatás (nem kézzel fogható) Látszik a winfoson felnevelkedett mentalitás, hogy lopjunk el mindent amit csak lehet. A legtöbb magyar (tisztelet a kivételnek) mindent ingyen akar meg mutyizni, feketézni stb.
-
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #2926 üzenetére
"Sajnos a Linuxhoz nem értek. :-("
Itt az ideje megtabulni.vagy formázhatod a telós better terminallal azt nem ajánlom, azt még én sem csinálnám.
Én meg nem értek a winhez.És nem sajnos.
Ha a géped látja akkor valami más gebasz van, de nem tudom mi lehet. Nekem is ha az USB storage-et használom akkor nem mindig megy olyan simán a másolás, mintha kártyaolvasóba teszem. -
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #2923 üzenetére
Az nem jó. Tölts le egy linux live cd-t és azzal partícionáld. Én is linuxszal csináltam, winnel csak szenved mindenki. 512 ext3 és a többi fat32. Később lehet, hogy nem fog indulni a swap miatt. Vagy lehet, hogy eleve azért nem látja. MoDaCo-n írtak erről, meg korábban valaki itt is írta, hogy a swap nem kell.
-
llaszlo
veterán
És én soha nem segítek senkinek. Kicsit talán figyelmesen kellene olvasni, de úgy látom te arra képtelen vagy.
Csak, hogy megint beszóljak, mert én egy köcsög állat vagyok.
A warezolóknak meg kívánom, hogy olyan munkájuk legyen amit lehet "lopni". Aztán majd rájönnek, hogy milyen szar dolog is az, hogy amiért dolgozott azt más csak úgy elveszi és nem fizet érte. -
llaszlo
veterán
Remek lopni, csalni, hazudni ez a menő. Pampogok? Igen, de legalább nem lopok.
A custom ROM-mal mégis kit károsítok meg? Ezzel szemben a warezzal? Legalább ne itt hirdetnétek, hogy milyen király warezgyíkok vagytok. -
llaszlo
veterán
válasz
alansmithee #2908 üzenetére
És szeinted akik a szoftvert iGO írták azok miből élnek? Ezek szerint nem becsülöd annyira a munkájukat, hogy meg is fizesd. Vagy spórolj rá, vagy ne használd.
Én erre nem lennék ilyen büszke. De ma már az a menő, hogy ki tud több progit warezolni.Ndrive csak 15.000. 44 EU országgal. Gondolom csak Mo, valami potom pénzért megvehető. És számoljunk kicsit. Használom 2 évig legalább, mert ugye addig van ez a telóm is. Meg még ha androidos telót veszek akkor tovább is, akkor napi 20.5Ft-ba kerül. Ez aztán nagy összeg.
-
llaszlo
veterán
Valaki pedig már írta, hogy 2009 dec vagy 2010 év eleje. És akkor is kb ennyi infó volt. Most azért mert ránéztek a holland honlapra és azt írták, hogy valóban így van az miért is hivatalos? Valami másik fórumon már 1 hónapja ezt írta valaki és ő is valami T-s infók alapján.
Dec közepe már elmúlt, 2010 első negyed év vége meg még több, mint 3 hónap múlva lesz. Tehát elég tág intervellum.
Majd mire kijön a 2.5 addigra lesz a T-nél 2.0. -
llaszlo
veterán
válasz
alansmithee #2903 üzenetére
iGO: Megvenni nem lehet?
Lopni, csalni, hazudni? -
llaszlo
veterán
válasz
SilentBobium #2894 üzenetére
Vidd vissza, hogy rossz.
Én egyszer de lehet 2x leejtettem az íróasztalomról. Az kicsit nagyobb esés volt. -
llaszlo
veterán
Calendar sync. Létre hoztam egy bejegyzést a telón majd synceltem, de a google naplóban nem jelent meg a bejegyzés. Erre van valami trükk?
-
llaszlo
veterán
Amióta az 1.6ot feltettem több a Force Close, meg egy nagyon bosszantó dolog. Ma már 2x kiírta, hogy nincs SIM kártya.
Aztán volt egy kis ügyködés az eRay-ben és utána megint látta. De ha ez rendszeres lesz az nagyon gáz, hogy egy teló nem látja a SIM-et.
-
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #2848 üzenetére
A superbootot én sem tettem fel. Úgy látom nem olvastad el rendesen. Nekem az 1.4.1-el rebootolt a teló, te pedig az 1.6-ról írtál. De most nagyon úgy néz ki, hogy csak az 1.6ot tudom feltenni. Már csak arra adhatna valaki választ, hogy miért nem látom a programjaimat az SD-n?
-
llaszlo
veterán
Ne keverjük már a winfost a linuxszal. Ott nincs C meg D meg iksz, ypszilon, zé meghajtó.
Ha backupot csinálok és visszaállítom akkor felül kell, hogy írjon mindent. Függetlenül attól, hogy van-e fent dec patch vagy update. Az más kérdés, hogy nem hagyja. Ha vissza teszem az 1.4.1-et akkor az szintén felülír mindent, csak valamiért rebootol állandóan így nem indul el az 1.4.1 telepítés után.
De ha már winfos, ha feltolom a nyistát és utána felülírom az ikszpé backuppal vagy új ikszpé telepítéssel akkor semmi sem marad a nyistából. Ennek itt is így kellene működnie. -
llaszlo
veterán
Az appokat magukat. Eddig ugye ha feltettem egy új ROM-ot akkor az appok amik az SD-n voltam automatikusan megjelentek. És még a reboot után jelentkező settings wizard is lefagyott állandóan alig tudtam elindítani a telót.
De ha felteszem a gyári ROM-ot, mintha most vettem volna a telót akkor nehogy már ne lehessen feltenni az 1.4.1-es backupot. -
llaszlo
veterán
Nos. Nekem az 1.4.1 backup kellene vissza, de hogyan? 1.6-tal nem látta az SD-n az appokat. Az, hogy a beállítások elvesztek az nem baj.
Gondoltam, hogy felteszem először az 1.4.1-et de azzal rebootol a teló.
1. Először vissza kellen állítani a gyári ROM-ot gondolom, de azt is hogyan? Mert most hirtelen azt sem tudom, hogy honnan töltsem le. Ezt még visszakeresem majd itt.
2. Aztán feltenni valamelyik Amonra-t, de melyiket? (Az 1.5.2-vel vissza tudom tenni az 1.4.1 backupot majd?)
3. Aztán fel az 1.4.1-et és ha ez bootol akkor tovább a 4-re.
4. Majd az 1.4.1. backupot.Jó lenne az 1.6, de miért nem látta az appokat az SD-n?
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #2825 üzenetére
Most feltettem valamelyik gyári ROM-ot azzal bootolt a telóm. Aztán feltettem az 1.5.2-s amonra-t és próbáltam a nandorid backup-ot de mindig hibát ír ki: run 'nandroid-mobile.sh restore' via adb!
De nekem MAC-en még nem sikerült használni az adb-t. Kezdek qrvára ideges lenni ez miatt a f@szság miatt.
Ezt a sz@ros parancsot (nandroid-mobile.sh restore) sehol sem találom honnét kellene futtatni??? Szétb@sz az ideg. -
llaszlo
veterán
Jelenleg ott tartok, hogy nincs működő telefonom.
A korábbi backupok folyton újraindulnak.
A gyári ROM-ot nem tudom vissza tenni. Azt írja ki, hogy "update failed".
Kezd nagyon idegesíteni. -
llaszlo
veterán
Ezzel most az a gond, hogy az SD-s progikat nem használja.
Nem is látja az SD-n az appokat. Pedig rajta vannak az appok a kártyán. Aztán vissza tettem az 1.4.1-es backupot, azzal most folyamatosan újraindul.
Pedig korábban mindig működött rendesen a backup.
Lehet, hogy az a baja, hogy újabb superboot vagy amonra van a telón?A korábbi amonrát és superbootot honnan tudom letölteni?
-
llaszlo
veterán
válasz
alansmithee #2803 üzenetére
Én próbáltam valami játékot korábban írta valaki, hogy nézzük meg. Megy rendesen és a teló állítólag HW terén jobb, mint pl egy G1 vagy HERO. Ezt valami tesztel néztük meg.
-
llaszlo
veterán
A Modaco-s 1.6-ot akkor most hogyan kell telepíteni? Jelenleg az 1.4.1-es van fent.
Egy ötlet:
Recovery:
1. wipe settings
2. Update 1.6-ra
3. Majd a december pacthDe még azt sem tudom, hogy pontosan miket kell letölteni hozzá.
Melyik Amonra és melyik Superboot kell hozzá?Mostanában nem követtem mindent, mert nem volt időm és kicsit elvesztettem a fonalat.
-
llaszlo
veterán
válasz
alansmithee #2797 üzenetére
Nekem modaco-s rommal megy bár semmi szükségem rá. Az alap rom sok korlátozást tartalmaz. Ezt pl nem tudom, hogy miért nem engedélyezik.
-
llaszlo
veterán
válasz
Dr.Anonymus #2736 üzenetére
Nem lehet telepíteni. Nálam mindig hibára fut.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #2613 üzenetére
Én az 1.4.1 modaco-t használom és semmi bajom vele. A home-ból nem tudom, hogy utóljára mikor lépett ki. Talán amikor a GPS progit használtam. Viszont nekem szükségem van a 6 asztalra, meg voltak gondjaim az 1.0-val és az 1.1-el is. Ezzel kevesebb gondom van.
A kérdés még mindig az, hogy melyik 1.5-ről van szó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest