- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #7103 üzenetére
Nem változott semmit. 40e vagy 20e eddig is ez volt. Csak a 20e-es akciót szüneteltették egy ideig.
-
llaszlo
veterán
Mi megy? Máskor is írtam már, hogy használják a keresőt és le lettem bunkózva.
De ezen a hozzáállásomon nem is fogok változtatni. Mert mindenki halat akar, de senki sem akar megtanulni halászni. Ha megtanulja valaki, hogy van kereső akkor nem fognak annyi értelmetlen kérdést vagy egy-egy kérdést újra és újra feltenni. -
llaszlo
veterán
válasz
akos727 #7086 üzenetére
Ha azóta nem partícionáltad újra a kártyát akkor a régi programok még az ext partíción vannak. Ha felteszed az MCR-t akkor azok ott lesznek és használni is fogja. Ebben az esetben wipe factory reset mindenképp kell, ilyenkor elvesznek a beállítások és a telón lévő programok, adatok.
Vagy a másik megoldás, hogy wipe-olod az ext-et akkor törlődnek, viszont ne csináld a flashelés előtt a factory resetet. Hanem csak akkor amikor már fent van az MCR így átmásolja az új mostani appokat a telóról. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
Igen igen. És fikázik engem mindenki, hogy minek kell a szakami ismeret ehhez. De nem is tudom, hogy ki írta, hogy ő állítólag informatikus. Csak nem te? De, tényleg te írtad. Nos pont ez miatt van olyan véleményem az informatikusokról ami van. Szakmai hozzá(nem)értés
Mivel két partíció (ext, fat32) van (talán mondanak neked valamit ezek a fogalmak, bár kétlem) így csak az egyiket (fat32) csatolja le amikor rákötöd a gépre. A vinyót sem lehet kivenni működés közben a gépből mert összesz@rja magát.
-
llaszlo
veterán
válasz
tomkabp #6962 üzenetére
Köszönöm. Olyan nincs, hogy 1.1-es kernel. Ettől még a leírásban nincs benne, hogy ez mit is takar pontosan. A ROM verziója lehet 1.1-es és az abban lévő kernel.
A swap támogatás az tényleg jó lenne, de az SD-t jobban gyilkolná. Viszont gyorsabb lenne a teló vagy legalábbis nem lépne ki annyiszor a HOME-ból, mint eddig.
A swap támogatás szerintem a patch-el érhető el. -
llaszlo
veterán
Ezek szerint lehetne aktiválni a swap-et és több memória lenne. De zolika nem hajlandó segíteni. Meg vannak még ott más okosságok is, csak nem értem.
Valaki lefordíthatá. -
llaszlo
veterán
válasz
DarkByte #6921 üzenetére
Én nem látok már egy ideje új hibákat csak a meglévőket írják le újra és újra. Az, hogy sz@r, gagyi SD-t használtam és az miatt jött elő sok hiba az nem a teló hibája. Vagy, hogy valami apptól hal be a telefon az nem feltétlen a teló hibája. Pl a droidon sok app nem is megy. A marketon rengeteg ilyen van.
-
llaszlo
veterán
Nekem is 8GB Nokia volt. Hmmm lehet nem véletlen a hasonló hiba?
Dalvick wipeoltam aztán összesz*** magát a telefon FC-zett meg nem jelentek meg az appok és hasonlók. Végül újra raktam, de akkor is jóttek a hibák aztán vettem egy új SD-t az egyik haveromtól egy számtech boltban.
Azóta minden rendben. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6885 üzenetére
Látom nagyra becsülöd más szakértelmét. Mert te aztán nagyon értesz hozzá.
Mégis mit tudnának vele csinálni? Semmit. Eleve semmi értelme nem volt bevinni, mivel ez egy ismert SW bug. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6862 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy csak én dolgozom, hanem hogy nem tiszteled és semmibe veszed más munkáját és erre még büszke is vagy.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6860 üzenetére
Majd ha valaki ellppja a telefonod vagy az autód azzal a gondolattal, hogy minek fizessek érte, hogy ha lopni is lehet akkor meg majd sírsz. Szerintem még soha nem dolgoztál a szülők eltartanak amíg lopod a napot a suliban. És képtelen vagy értékelni és tiszteletben tartani más munkáját.
-
llaszlo
veterán
válasz
danilla #6854 üzenetére
A Freshface ingyenes. lásd: appbrain.com
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6845 üzenetére
Mondjuk azért fizessél, mert így más munkáját veszed semmibe. Nem tudom te mit szólnál hozzá, hogy ha nem fizetnének a munkádért.
Tipikus ősbunkó magyar hozzáállás. Minek fizetni, hogy ha lopni is lehet. Szánalmas.
Én sem fizettem minden appért, de nem is tudok mivel nincs fizetős market. Próbáltam, de mindig behalt a Market Enabler-től a telóm. Csak a ROM frissítés tette helyre. -
llaszlo
veterán
válasz
illesmate94 #6836 üzenetére
Ezt már rég írta valaki. Kb 2-3 napja. Én nem értem, hogy miért kell ezért parázni. Hero-ra is csak május közepén lesz 2.1
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6785 üzenetére
Win alatt nem tudom. OSX meg linux alatt scp vagy OSX-hez: OnAir
-
llaszlo
veterán
válasz
DarkByte #6778 üzenetére
Akkor talán május végére meg is lesz a MoDaCo-s.
OFF:
Csak 1x írok ilyet.
Tudom, hogy vannak itt is akik játszanak netes játékokkal (travian, ikariam stb)
Nemrég egy hasonló játék indult, mint az ikariam és a travian. Kicsit olyan, mintha összegyúrták volna a kettőt Grepolis néven.
Akit érdekel klikk ide.
Regisztrációnál: Béta szerver ez a gyorsabb (az alfán nagyon lassan lehet csak fejlődni) és Égtáj: É-K (JOBB-FENT) -
llaszlo
veterán
Csak egy válasz. Gagyi, kuka. Más is megszívta én is. Plusz csináltam egy felmérést korábban ezért tudom. Vegyél egy Sandisk-et/Kingston-t vagy valami más normális márkát drágább, de legalább nem fosik be, plusz ha üzletben veszed még gari is jár hozzá. Ha neten veszed akkor csak csomagoltat vegyél.
Az ilyen neve nincs és főleg csomagolatlan (rányomnak valami márkanevet) kártyák nagy része gagyi. -
llaszlo
veterán
Mindenki várja már, hogy legyen hivatalos 2.1.
Nos Hero-ra is csak május 10-én fog megérkezni. Szóval nem kell annyira izgulni.http://androidhungary.com/2010/03/htc-hero-android-2-1-eclair-frissitesi-menetrend/
-
llaszlo
veterán
Engem aztán egyáltalán nem érdekel, hogy hány hozzászólásom van. Két külön embernek válaszoltam. Ezt más fórumokon is így szoktam.
Én meg azt tartom pofátlanságnak, hogy valaki még arra is felhívja a figyelmet, hogy úgysem olvasom el a UG-ot (mert lusta vagyok) majd ti válaszoltok nekem (vagyis majd ti megcsináltok mindent HELYETTEM). És ha nem kapna választ akkor még ő lenne felháborodva.
Ha meg én meg tudom tenni, hogy beírom a keresőbe pl, hogy win7 akkor ő miért nem tudja ugyanezt megtenni???
Mindenkinek kb ugyanannyiból tartana. -
llaszlo
veterán
Volt időm letesztelni.
Tények: A gépen bejelentkeztem a gtalkra, a telefonon viszont nem volt. Többször teszteltük. Jópár üzenetet írtak nekem és csak a gépemre jöttek meg. Miután a telefonon is beléptem utána mindkét helyen megkaptam az üzeneteket. Aztán szándékosan kijelentkeztem a telefonon a gtalkból és az automata bejelentkezést is kikapcsoltam.És mindeközben a marketen telepítettem új appokat és frissítéseket is csináltam.
Most már tuti, hogy nincs feltétlen összefüggés a gtalk online státusza és a market működése között.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6670 üzenetére
+1.
Azért nem ártana elolvasni. És akkor legalább nem lenne tele evidens és teljesen felesleges kérdésekkel a topic. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6618 üzenetére
Megnéztem egy témát az XDA-n ott van valami olyan, hogy For all ROM-s.
[link]Igen, mindent.
Korán van még az angolhoz.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6614 üzenetére
Egyszerűbb, de van egy ilyen: Only install themes compatible with your ROM.
Honnan tudom, hogy melyik téma jó nekem? Mert korábban nem találtam ezt és most sem látom, hogy oda lenne írva. Leginkább csak a HTC-kel kompatibilisek. És a legtöbb 2.x-re van felhúzva. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6611 üzenetére
Melyik másikat?
Reigman: Kösz, de nem vagyok szaki és nem tudom, hogy hol lehet beszerezni. Talán valami NORMÁLIS teló vagy hifi szaküzletben.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6608 üzenetére
Ez az ami nem működött.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6606 üzenetére
Arra gondolsz ami az egész rendszer kinézetét megváltoztatja? Egyszer valaki linkelt egy ilyen oldalt, de nem működött, pedig elvileg települt is.
-
llaszlo
veterán
Direkt kijelentkeztem a GTalkból és úgy töltöttem le a Marketen a frissítéseket. Tehát nem egyértelmű, hogy van összefüggés a GTalk onlie státusza és a market használat között.
Sőt egyszerre két helyen nem is lehetek bejelentkezve a GTalkra. Mert a gépemen is online vagyok és mégis megy a market.
-
llaszlo
veterán
válasz
illesmate94 #6572 üzenetére
Ebből hogyan következtetted ki, hogy partícionálás??
wipe TÖRÖL cache GYORSÍTÓTÁR partition PARTÍCIÓ -
llaszlo
veterán
válasz
illesmate94 #6564 üzenetére
Bekapcs: Piros+ Menu+ Power
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6561 üzenetére
Feltéve, hogy a dec update fent van. Mert azt is fel kell előtte tenni.
-
llaszlo
veterán
válasz
illesmate94 #6559 üzenetére
Várj, hogy bejön-e az asztal.
-
llaszlo
veterán
De ha a marketen van akkor már az egy szűrő. Mivel ha sok a gond vele akkor alacsony minősítést kap. Ezért jobb, mondjuk az Appstore, mert ott van még egy plusz szűrő. Ide meg boldog-boldogtalan készítheti az appokat. Aztán te szívsz vele ha sz@r.
Csak el kell olvasni a két utolsó hozzászólást:
After "rotating" the screen was still locked. Crashes phone. DO NOT BUY THIS APP.
It crash/locks your cell. USELESS!!!
-
llaszlo
veterán
válasz
illesmate94 #6551 üzenetére
És ha vársz akkor sem jön be semmi?
Ha anyámék rájönnek hogy az első héten elrontottam kicsinálnak szerintem..
Talán ezért nem kellene ész nélkül minden appot telepíteni. -
llaszlo
veterán
válasz
illesmate94 #6545 üzenetére
De minek kell megnyomni a kamera gombját ahhoz, hogy feloldjon? Ezt nem értem.
Talán nem símogatni kellene.
Rotate Screen Unlock is a simple unlock for that doesn't copy the "slide" iPhone unlock
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest