- Légies iPhone halvány színei
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
llaszlo romját feltettem az 1.5 öt szerintem nagyon jó lett 2 negatívot leszámítva
valamiért újraindult
amikor a pin-t írtam volna be és FCvel indult az android bill-t írta ki hibának de azóta jó csak a TouchPal-t hiányolom a magyar T9 miatt
jah és File kezelőtde azt lehet fel tenni
na még valami elforgatásnál a menüben az animáció nem müxik frankón
-
Eclips21
őstag
FLB rom topikban írja a srác nagy betűkkel ha használható rom kell az r3at töltsed le XD
de van valami r4 fixed verzió is kipróbálom
-
Eclips21
őstag
válasz
lkristobal #10778 üzenetére
szerintem várd meg a "BIG" Pulse-t
-
Eclips21
őstag
1. van magyar nyelv
2.rádiót is kezeli de pulseban nincs rádió vevő
3. már nem kell párosítani anélkül is megy a küldés
4. jó a gyári nálam semmi baja nem volt de a főzöttek jobbak5. rákereshettél volna XD
-
Eclips21
őstag
válasz
llaszlo #10712 üzenetére
sok apró idegesítő dolog
1.a beállításokban fehér minden eléggé rossz
2.amikor kilépsz egy programból a képernyő alján bevillanok a házikó ami a menüből való kilépés "gombja"
3.érlelhetően lassabb mint az r3egyszóval nem jobb
ezért 2óra használat után vissza raktam az r3at
-
Eclips21
őstag
hát nálam sokkal sz@rabb az r4 vissza is raktam a r3 milliószor jobb
-
Eclips21
őstag
van aki ext3-at vagy ext4-et használja? vagy egyáltalán van értelme mert elméletileg gyorsabbnak kéne lennie nem?
-
Eclips21
őstag
válasz
Pocok256 #10509 üzenetére
ez vicc volt?
NEM én jó ideig használtam a Paul félét de nálam semmi nem jött elő egy valamit leszámítva egyszer nem érzékelte a hállózatot de szerintem az valami egyedi eset volt mert aznap felraktam egy játékot (ami elég fura volt mert a másik irányba kellett eldönteni a telót) és akkor be gajdult minden rajta XD ez az egy eset volt nálma
-
Eclips21
őstag
válasz
CoolBoy323 #10483 üzenetére
nem tudom szerintem te nem próbáltál ki másikat én igen és milliószor jobbak
-
Eclips21
őstag
nem tud valaki működő AudioHacket? a működőt úgy értem hogy a fülhallgatót hangosítja mert az eddigiek csak a telefon hangszóróját hangosították
-
Eclips21
őstag
válasz
CoolBoy323 #10426 üzenetére
LOL
hogy látni lehessen el kéne forgatni a telefont XD az nem bugdrachos: nem hinném de lehet én kikapcsoltam a t-mobile honlapján hogy a teló használhat e adatforgalmat vagy nem és müxik nálam úgy is
-
Eclips21
őstag
Tegnap este bekattant a teló 2.1 Paul féle rom force close ugrál fel össze vissza hiába indítom újra és még a sebessége is 1000%osan lassult
-
Eclips21
őstag
füles hangosítására nincs valami program vagy terminálos izé?
-
Eclips21
őstag
a 3D Galéria nálatok is szar? müxik rendesen meg minden csak kép folyik össze ha elfordítom a telefont
vissza néztem a forumot már látom mindenkinél olyan -
Eclips21
őstag
erre az update failra én megpróbálnám feltenni az UK-s 1.5 öt mert ott nem októberi hanem novemberi van háha arra felmegy
http://support.t-mobile.co.uk/help-and-support/index?page=home&cat=SOFTWAREDOWNLOADS -
Eclips21
őstag
Én végig csináltam ezt a lépést és tökéletesen működik a 2.1 r6 vanilla
How to fix vibrate:
1. Download this update.
2. Unzip "dload" folder to the root of your SD card.
3. Apply it via Android settings
4. After your Pulse rebooted turn it off and install recovery.
5. Wipe everything via recovery.
6. Flash this rom.
7. Working 2.1 with vibrate enablednulla force close vibri is müxik
-
Eclips21
őstag
válasz
Eclips21 #8385 üzenetére
azt hittem amit belinkel ott a Vanilla rom legtetején az a 2.1 Béta romja és azért fog működni a 2.1 normálisan ha az feltesszük mert a firmware frissül de nem azaz utolsó 1.5 amit kiadtak vagyis a decemberi frissítés utáni amit csak a Huawei-s re adtak ki én nem értem de mindenesetre a update8 elég furcsa ... már csak a boot néha bevillanik egy fájkezelőhöz hasonló kép XD és ott csinál valamit és néha nagyon kicsiben kiírja succes
már 3-4perce csinálja ezeket remélem sikerül elindulnia végre XD
-
Eclips21
őstag
én most felpakolom az igazi BÉTA ROM-ot hogy a firmware frissüljön aztán felrakom a vanilla updata8at engem már nem érdekel az 1.5 soha nem akarom vissza rakni (meg nálam nincs fagyás és újraindulás sem szóval XD)
-
Eclips21
őstag
próbálkoztam felrakni a r6.1 de nem megy fel a telefonra se a no A2SD se a A2SD+
Miért van ez? Próbáltam felrakni nem is egyszer többször letöltöttem netről hátha az a baja, de nem. -
Eclips21
őstag
erre a memória miatti lassúságra van ellenpélda a Samsung Galaxy Spica annak 180MB és lehet csak jobban megvan írva de mikor kipróbáltam gyorsabb volt mint a Pulse
[Samsung i9000 Galaxy S] szerintem állat teló lehet XD minden van benne
-
Eclips21
őstag
Neocore-ra még emlékeztem a backmarkra? nincs meg valakinek 2.1-re?
-
Eclips21
őstag
Felraktam én is a R4-et szerintem jó gyors de ami nagyon nem tetszik, hogy a névjegyzék ugyan volt gagyi mint a T-mobilos kinézetű 1.5ben nem lehet srollolni a betűket remélem a vanillában nem cserélték ki
mert abban jó volt
-
Eclips21
őstag
királyság végre 2.1
de én megvárom a hétvégét
a multi touch ról meg csak annyit hogy program kérdése csak mivel PhoneMyPC programmal köxik a 2ujjas zoom és csak 111KB a program (1.5 rom és próbáltam én is)
-
Eclips21
őstag
Valami nem müxik rendesen a telón ha el akarok indítani valamit a program befagy csak egy fekete kép meg a lehúzható redőnyös menü marad
-
Eclips21
őstag
Help a telefon azt írja minden programra, hogy XY could not be installeg on this phone. Nem tudja valaki miért van ez?
csak egy újra indítás kellet XD
-
Eclips21
őstag
ezt nem tudja valaki hogy lehet a pulsera rátenni? igaz nincs a Models listán
-
Eclips21
őstag
Nem hallani valami új híreket a 2.x romról? esetleg valmi BÉTA verzió? Úgy kipróbálnám már
Googleztam de semmi
-
Eclips21
őstag
8GBos class6os memóriakártyát tudja kezelni a telefon?
-
Eclips21
őstag
Tudnátok segíteni a videókat amit a telóval felvettem semmi nem jácca le normálisan
a VLC nél nincs hang a de a kép jól megy a Jetaudio ami még szerintem jó program azzal meg a mintha gyorsítottan néznéd de van hang de az is gyors. És esetleg valmi konvertáló progi ami át tudja konvertálni mp4re? mert azt se nagyon akarja egyik program sem -
Eclips21
őstag
válasz
alansmithee #4806 üzenetére
nagyon brutál
de inkább csak szép mint használható
-
Eclips21
őstag
a 2.x ben ügye van mutli-touch ha van van rá valami játék is?
-
Eclips21
őstag
válasz
Eclips21 #4759 üzenetére
amúgy ilyen fatális hibákkal lehet egyáltalán piacra dobni egy telefon? vagy a T-mobile hogy vehette át így? nem nézte meg senki a telefont? Vagy azért lett ennyi az ára? Amúgy nagyon szeretem a telefont de néha nagyon bosszantó tud lenni PL.: az előző mikor 3SMS jön egymás utná
-
Eclips21
őstag
Nálatok is csinál olyat a teló hogy ha bedugod a fülest akkor elindul a zene magától? és ha küldenek egy SMS-t úgy hogy be van dugva akkor elindul a zene megint csak, reccsenik egyet a hangszóró(az indul el 1.nek) és hirtelen átvált fülesre?
és a Bluetooth se stimmel 1óra míg bekapcsolja ha bekapcsolja
és akkor is csak azt írja hogy be van kapcsolva de senki nem látja? ha ki-bekapcsolom 3-4x akkor jó lesz vagy ha újra indítom
AudioHack et használja valaki? ügye az HERO-ra van és csak a külső hangszórót hangosítja de a fülhallgatót nem hiába nyomok rá hogy azt is hangosítsa
-
Eclips21
őstag
az 1.8-al mi lehet? vagy olyan jól sikerült hogy fizetős lett? és Béta ként álcázza?
-
Eclips21
őstag
Szifon vs Nexus
az fps ne tévesszen meg senkit mert felbontásbeli külömbség elég nagy a nexusznak 2,5x több pikszelt kell számolniavalaki tudja nevét proginak?
-
Eclips21
őstag
Egyik ismerősömnek így lett új kocsija
-
Eclips21
őstag
amúgy van full multitouch-os játék androidra? kiváncsi lennék rá milyen
Youtubon persze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Légies iPhone halvány színei
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest