- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecz
aktív tag
Sziasztok ismet! Valahogy le tudnam tolteni az FLB zip-et direkte a mobilra wifin ketesztul? A modaco oldalan rapidshare-s linket probaltam, az valahogy nem ment.
-
kecz
aktív tag
Ja, még azt elfelejtettem mondani, hogy tegnap a dalvik-cache-t és a /data/data mappákat áttettem sd-re. Így elvileg több szabad hely lett a telefonon és gyorsabbnak kellett volna lennie, gyakorlatilag nem nagyon jött be. A mem kártyám egy 2 gigás sandisk. Lehet, hogy nem volt elég gyors a kártya és azért nem gyorsult látványosan? Most az új rom-mal úgy csináltam, hogy 512-es ext2-t hagytam és még mielőtt appokat telepítettem volna a dalvik-cachet átmásoltam sd-re (de csak azt most). Jelenleg 71 mega szabad helyem van az internal memory-ban, mikor megcsináltam 74 volt. De hangsúlyozom, hogy appokat igazából még nem is telepítettem, nem volt lelki erőm ebben az 6543485431 fokos melegben. Szóval igazából, lehet, hogy csak azért lassult be a készülék, mert telesz@rtam minden hülyeséggel és ha csak a fontosakat teszem majd fel, akkor nem lesz lassulás. És bocsi a dupla HSZ-ért, de lejárt a szerk. idő, amíg a csajomnak melegítettem ebédet.
-
kecz
aktív tag
XD
Egyébként neked nem lassult be az FLB? Én nemtom hogy az én telómmal mi van, de nekem mindegyik rendszer belassul. Tegnap este feltettem az RMB-t, ha ez is be fog lassulni, akkor lehet én csinálok valamit rosszul. Volt olyan, hogy 10-15 másodperceket kellett várni, hogy reagáljon valamit.
-
kecz
aktív tag
válasz
bounty123 #10528 üzenetére
Beírtam a parancsot és működik. Bár nem úgy, mint vártam. Tesztképpen beléptem a youtube kliensbe és elindítottam egy videót. Úgy csináltam, hogy a füles már rá volt dugva. Elindul és 1 másodperc után ugyanúgy megállítja a videót, mint régen, csak most nem indítja el a médiaplayert. Ha viszont menet közben dugtam rá a fülest, akkor működött rendesen. Szóval így még mindig nem az igazi, de már sokkal jobb. Erre az 1mp-es leállásról valaki nem olvasott valahol vagy nem tapasztaltátok?
-
kecz
aktív tag
válasz
bounty123 #10528 üzenetére
ööööö.... annyira nem vagyok nagy programmer, főleg nem ilyen linux-os alapon. Szóval ha elindítom a better terminalt, oda be kell írni ezt a: pm disable..... -ot és enter? Egyébként köszi az infót
szerk: most megnéztem ezt a wiki-s troubleshootingot, és láttam, hogy van egy ilyen:
"android.process.acore" has stopped unexpectedly messages
Nekem az előző rommal, FLB volt fent és produkálta ezt. A wikin ha jól vettem ki, akkor azt írja, hogy az ilyenek ellen wipe-ot ír, de csak a 8230-as romnál. Ezt több okból is nem értem:
1. Az U8230 az nem a mini?
2. A Paul féle romról váltottam FLB-re és ott wipe-oltam mindent. És mégis... -
kecz
aktív tag
Na megcsináltam better terminallal ezt. Mostmár internak memory 24-ről 51-re nőtt. A /data/data -s sorokat is megcsináltam. Az mire is jó?
-
kecz
aktív tag
Köszi!
Felraktem és azt mondta: Int. Memory: 24MB/80MB
SD card: 1GB/1GB
Free Ram: 17-23 MB között ingadozott. Kérdésem: ezek milyen értékek? Mert ami a te screeneden volt, azok nagyobb MB értékek, gondolom az a jobb. Egyébként én FLB-t használok, ezekkel az appokkal. -
kecz
aktív tag
Nade én eltűnedezek kocsmába. Induljon az a VB
Sziasztok!
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #10406 üzenetére
holy shit! Pedig rákerestem a topicban. Na akkor én voltam a bamba, sorry.
Pedig azt is elolvastam, amit kb 10 hsz-el ezelőtt írtál ki.... Hát megyek ásóért, és magamrahúzom a kertben az újhagymát
De legyek én a figyelmetlenségre a rossz példa ezek után XD
-
kecz
aktív tag
Felraktam a NDrive 9.2.15 rc3-t, és minden okés vele, azon kívül, hogy engem nem tud hova tájolni.... Mindig csak azt írja, hogy keresi a GPS jelet. A GPS vevő beállításainál nézegettem, hogy miket lehet állítani, de nem lett jobb. Nem sejtitek mi lehet a problem?
-
kecz
aktív tag
válasz
bucsupeti #10378 üzenetére
llaszlo beidézett valami olyasmi szöveget egy másik pulse fórumból, hogy mostanában sok volt a szervízelés, mert a 2.1 néha elrontja a kamerát. Valami olyasmi volt, hogy általában kamera és hangszórócsere szokott lenni a vége, de szerintem inkább keress utánna.
szerk: pfff...bocsi. nem vettem észre, hogy te már tudsz róla. Kéne innom egy kávét -
kecz
aktív tag
FLB-t ugyanígy kell felrakni?
-
kecz
aktív tag
Na erre én is kíváncsi vagyok. Most nagyon elkapott a gépszíj
Ez a FLB engem is érdekel, mert 2-3 napja felraktam r15 without additions with A2SD+ -t, de nem vagyok vele megelégedve. Lassú, néhol 5-10 mp-et kell várni, hogy betöltsön valami. Ha ezt felrakom és ez is olyan lesz, akkor majd elkezdem magamban keresni a hibát
De addig is ha van valami tapasztalatod, akkor oszd meg pls. Akár pm-ben is. Köszönöm!
Na bakker, mire megírtam ezt a hsz-t, jól lepörgött a topicTudtok valamit aranyapáim
-
kecz
aktív tag
TaskManager kiírja nekem a futó programokat, a kérdésem az lenne, hogy ez a 2 micsoda?
android.process.launcherdb
android.process.launcher -
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #10177 üzenetére
Én onnan kiszedtem a telefon jelet, mert zöld gombbal is ugyanaz jön elő azt hiszem. Amúgy nekem a Dialer One, a Handcent SMS és a Call meter NG van fent iylen hívás/sms igazgatásra. A Call meterben be lehet állítani tarifákat, hogy milyen időalapú a tarifád, iylesmi, és az előfizudról kaphatsz egy kb értéket. Ingyenes perceket, sms-eket is be lehet állítani, stb.
Szerk: Amúgy nekem ez is lassú. nemtom mi van vele...
-
kecz
aktív tag
válasz
bounty123 #10169 üzenetére
Hát nem gondoltam, hogy azt is kiszedi gyorsítás végett és ettől még lassabb lesz az egész
. Nade az ignore listához sehogy sem tudtam hozzáadni, leszedtem hát a TasKillert, kipróbáltam az Advanced Task Killert is, azzal sem volt jobb, most hogy olvastam, hogy te sem használsz task killereket, leszedtem azt is, és most már frankón gyorsabban betölti a home-ot, aztán meglátjuk, hogy a többi app fog-e lassulni a telítődő memória miatt.
Pocok256: Én tegnap délután tettem fel, CoolBoy utasításai szerint, eddig nekem stabil (ez az egy lassulás volt, ez is csak mert kiöltem a home-ot
)
-
kecz
aktív tag
válasz
pitterr #10163 üzenetére
Hát beírom marketba, hogy home és keresgélek
Pedig egyébként tényleg tetszős a LP...szerk: Itt is egy: HelixLauncher kipróbálom...
-
kecz
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek! Felraktam CoolBoy guide-ja szerint a r15 without additions with A2SD+ -t és minden faján működik, sokkal gyorsabb lett az egész. Aztán felraktam a LauncherPro-t és ha a home-ra akarok lépni, kb 15-20 mp-et kell várni, mire betölti. Nem tudnátok ajánlani, valamijen home appot, a LauncherPro-hoz hasonlót? Úgy maga a homescreenek közötti csúsztatás szép folyékony, de ez a sok töltési idő megöl
-
kecz
aktív tag
Sziasztok! Ezzel a telefonálás közbeni hang kihagyásokkal/=lehalkulásokkal nem lehet vlaamit csinálni? Mert elég idegesítő, mikor barátnőm visszaordít a telefonjába, hogy MII??
Pedig én simán hallom őt, és ezzel csak az én fülem megy szét -
kecz
aktív tag
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #9879 üzenetére
A kocka válasza: RMB= Right Mouse Button XD
-
kecz
aktív tag
Sziasztok! Tegnap, meg még ma délelőtt is jó volt az e-mail kliensem, és most meg már azt írja, hogy biztonsági hiba miatt nem lehet kapcsolatba lépni a kiszolgálóval. Az adatokat ellenőríztem, azoknak jónak kell lennie. Másnak hasonló probléma?
-
kecz
aktív tag
Helló! Azt valahogy be lehet állítani, hogy a contactokat a face-bookos ismerőseim alapján update-elje?
-
kecz
aktív tag
Jó, persze én sem úgy értettem, csak annyi olyat olvasni a topicban, hogy valaki meg próbált ezt meg azt csinálni és majdnem papírnehezéket csinált a telefonjából. Hidd el én sem vagyok az az elveszett gyerek, de ennyi hasonló hsz. után azért már elgondolkodik az ember, hogy lehet hogy kicsit jobban utánna kell nézni a dolgoknak, mielőtt akármit is kezdek a pulse-al.
-
kecz
aktív tag
Köszi!
(#9324) 1Nsane : Köszi!
És bocsánat az esetleges értetlenségért, de nem akarom, hogy megkapom a telefont és akkor még órákig nem tudok vele semmit sem csinálni, mert várom, hogy a topicban miket válaszolnak. Az olyan illúzióromboló tud lenni, ha ott van előtted és nem tudsz vele mit csinálni. Ezért inkább még ma előre megkérdezgetem a dolgokat, megjegyzem, vagy ha nem, akkor visszaolvasok. Mert hiába olvasom a topicot kb január óta, de kívűlállóként csak nem olyan.
-
kecz
aktív tag
Például, ha kezembe fogom kapni a telót, egyből feldúrom rá a hivatalos 2.1-et. Azzal nem hiszem, hogy lesz gond, a T honlapján elég jól le van írva, hogy mit kell csinálni. Aztán nem igazán szeretném, ha itt wifi nélkül kapcsolódgatna az internetre frissítgetni, mert a media mániát most mondtam le és elég kellemetlenül érne a 10-20k-s számla hó végén. Tényleg. A telefon mindig megkérdezi, ha valamihez internetre kell kapcsolódnia, hogy engedélyezzük-e?
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #9289 üzenetére
Hát ez a sok pénz kategória pont az, amibe én nem esek bele sajna
.
De már haza is értem, megvettem egy sandisk 2gigás "mobile microSD card"-ot. 500 forinttal lett volna drágább a kingston, a különbség annyi lett volna, hogy erre kaptam 5 év garit, arra meg élettartam jár. De abból az 500ból tudok venni 2-3 sört és még az az 5 év sem piskótaJah és még valami. Van olyan tanácsotok, hogy mit csináljak, mit ne csináljak vele, ha megkapom? Csak hogy elkerüljem az "debreceni fiú esete a t-pulse-al" tipikus zöldfülü pulse tulajdonos hülyeségeket. Köszi!
-
kecz
aktív tag
Na holnap délelőttől elvileg én is egy boldog Pulse tulajdonos leszek remélhetőleg
!
El is kezdem a kapcsolataimat felrakni a google fiókomra. Ugye azt a gmail-en keresztül lehet megcsinálni? -
kecz
aktív tag
Milyen fajta memóriakártyát érdemes ebbe a telóba venni?
-
kecz
aktív tag
Ha most este feliratkoztam készletértesítőre a T-nél, akkor szerintetek van még reális esélyem arra, hogy én még fogok kapni egy Pulse-t? Meg ha készletértesítőn vagyok, akkor ha kapom az emailt, akkor ugye nem kötelező elfogadni a vételt?
-
kecz
aktív tag
Hajrá 2.1
-
kecz
aktív tag
Szerintetek meddig fogja még a T árulni a Pulse-t? Csak mert gondoltam rá, hogy a mostani előfizetésemet Mediamánia S-ről lecserélem eco-ra és a Pulse-t megveszem webshopban új előfizuval 20k-ért. Vagy egyáltalán megéri megvenni? Hivatalos 2.1 lesz egyáltalán rá? Vagy ha lesz, kb mikor?
-
kecz
aktív tag
A T hamarosan kifuttatja a pulse-t? Ma vettem a kezembe egy április 1töl érvényes kihajtogathatós katalógust és abban már nem volt benne. Helyette viszont láttam pulse minit benne android 2.1el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Medence topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Delta Force (2024)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest