Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hirdeto

tag

válasz Ulkesh #25 üzenetére

Én együtt használtam G1 -est egy almás 3G -vel és igazából nem tudtam eldönteni melyik áll közelebb hozzám.

A platform szerintem teljesen nyílt, hiszen az SDK letölthető hozzá ingyenesen éppen ezért napi szinten rengeteg program készül hozzá.

Ha root-olod a telefont ( azt hiszem így hívják itt ) számos olyan dolgot tudsz megtenni amivel az oprendszert személyessé tudod alakítani.

• hirdeto

tag

Szia, nagyon jó a cikk gratulálok hozzá :R

Az én észrevételem a 3g-3,5g nettel kapcsolatban, hogy nagyon stabil. Ahol használni szoktam a netet, más készüléknél tapasztaltam, hogy átváltanak " edge " módra elég gyakran. A g1 elég jól tartotta magát.

A főképernyőre lehet még olyan okosságokat kitenni, hogy pl ha beszélsz valakivel sokat sms-ben, akor azt a készülék olyan "cset" szerűen is meg tudja jeleníteni, és ezért ezt egy parancsikon formában is kiteheted a főképernyőre. Magyarul egy katt és már ott is vagy a beszélgetésbe.

Egyébként létezik a marketben tetszetős home felület is pl a dxtop vagy ahome, amik skinelhetőek például. Én ezekkel is szórakoztam egy keveset.

A videólejátszással kicsit meggyűlt a bajom, mert ugyan rengeteg lejátszó található meg természetesen ingyenesen a marketben, de azt a formátumot nem tudtam eltalálni amit szeretett volna. Jelenleg amit javasolni tudok az az mp4 és ugyan azon a felbontáson ( 480x270 ) mint az almás telefonra.

Az "okosítás" pedig természetesen itt is müködik, csak itt kicsit más mint az almásnál, javaslom az xda-developers oldalt ott a " how to root " részt, de óvatosan és nem árt hozzá némi angol tudás.

Még egyszer gratulálok a cikkhez :R

Új hozzászólás Aktív témák