- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Ha az új 18.01-et vagy bármi más snapshotból készült fw van rajta akkor igen upgrade mehet simán... Az elsők között általam készített 17.01-en nem ment a sysupgrade, mivel a devicet snapshotból backportoltam de módosítottak valamit az upgrade-n.
Elvileg most mókoltak megint a 7603-as driveren lehet le is forgatom...[link] elvileg a stabilitást növelték...
-
Headless
őstag
Én forgattam egyet benne van jópár cucc... Még kb 2-3 hetes gitből készült a build.[link]
manifest (telepített csomaglista)
package lista is fent van asszem... meg az install lépések is... a kiegészítő 9092-es felület benne, az automount is benne. meg minden ami még a BB-kre készült és továbbiak is...
kmod-mt76-core 4.4.112+2017-12-17-68..7-1
kmod-mt7603 4.4.112+2017-12-17-68..7-1
kmod-mt76x2 4.4.112+2017-12-17-68..7-1MT76 verzió még tavaly decemberi.. szóval nem az új...
WIFI-t nem nagyon használok, de tudtam mérni vele ~100 mbps-t 2,4GHz-en 150-es link sebességgel stabilitásról nem tudok nyilatkozni, de nem panaszkodtak akik azt használják... meg a 841n is stabilan kapcsolódik hozzá WDS-el ami a tv-nek szolgáltat netet...
Pár 9092-es oldalnak a jogosultsága rosszul lett beállítva a 07-es buildnél pl a webcommander, meg egyéb gondok emiatt lehet újraforgatok valamikor... de ha szeretnél bele valamit még akkor belerakom, de stabil repoból lehet telepíteni mindent amihez nem kell kmod...
-
Headless
őstag
Mód biztos van rá, én tuti nem vállakoznék rá... Elvégre csak egy webszerver le lehetne fordítani mindent, én biztos nem vállalkoznék rá, ott van openwrt, vagy padavan. Mindkettő fényévekkel jobb. Ledet gyorsabb telepíteni, meg ha hozzávagy szokva a LuCI-hoz esetleg másik routerről van mentésed jobban megérheti az.
Sniphoe +többiek: az enyém eu raktáras volt matricák egyáltalán nem voltak rajta (se elől se hátul). Az valóban csak valami sw verzió lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest