Új hozzászólás Aktív témák
-
-
- Az SSH elérés az Administration - Services menüben, az Enable SSH Server? opcióban kapcsolható be.
- Guest WiFi-re nincs ötletem, de most megpróbáltam bekapcsolni, nekem megy. Egész pontosan ezt az utolsó januári fw-t használom, ami a blogomban is linkelve van most Xiaomi routerre. -
-
Nem normális állapota, gondolom azért csinálja ezt, mert valamiért nem sikerült felírni a firmware-t, vagy esetleg rossz firmware-t tettél rá. Ettől függetlenül nem kell pánikolni, Breed-ből egész biztosan helyreállítható a router, hisz erre lett kitalálva.
SSH elérés nem működik, mert az SSH szerver a firmware-ből futna, és mivel jelen állás szerint nincs működő firmware, nincs SSH sem.
Fogalmam sincs, hogy a gyári vagy a gyári developer firmware-re milyen lépésekkel lehet visszaállni, sosem akartam ilyet csinálni, így nem is néztem utána. Én továbbra is a Padavan újra-flashelését javaslom, abba kéne életet lehelni, és ha az elindul, lesz SSH is meg webes felület is.
-
-
Üdv!
Nem jelez hibát, nekem is amolyan pink, lilás fénye van Padavan alatt. Ugye a kábelt közben visszakötötted a LAN portra, és nem WAN-on próbálod elérni normál üzemben a routert? Ha LAN oldalról csatlakozol hozzá, ping-re válaszol a 192.168.1.1 cím?
Nem kell aggódni, ha a Breed megy, akkor nem lehet komoly baj.
-
woodworm
veterán
A xiaomi download oldalán bal oldalt a stabil, jobboldalt a developer fw-k vannak. Bár nem hiszem, hogy jelen esetben klasszikus fejlesztői ágról lenne szó, inkább fejlesztőknek kiadott, ssh hozzáféréssel rendelkező fw-verziókról.
Firmware csere esetén nincs sok értelme az ssh jelszó változtatásának, mivel a stockban nincs ssh lehetőség, cfw esetén pedig nem ugyanarról a jelszóról beszélünk. A dev legtöbbször átmeneti állapot és arra a pár percre pedig megint nincs értelme a cserének és csak zavart okoz, ha elfelejted a következő alkalomra. -
woodworm
veterán
Rumiwifi
Szerintem nincs alapértelmezett jelszó, te állítod be az első bejelentkezéskor. Ezt mindenképpen meg kell tenned, mert egyébként hiába van engedélyezve az ssh hozzáférés, nem fogod tudni használni.A breednek akkor látom értelmét, ha viszonylag sűrűn vált valaki az elérhető cfw-k között, szinte ugyanannyi feltenni közvetlenül az openwrt-t és a padavant is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest