- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
No mindegy, én úgy értelmeztem használhatom tovább valamilyen megkötéssel, majd kiderül mi lesz. Mindenesetre 50e-et nem fogok kifizetni érte mert számomra ennyit nem ér meg. Inkább maradok a réginél. Majd a 9-es, ha szintén olcsó lesz az elején.
-
zseko
veterán
válasz
#41133696 #206 üzenetére
(#202) woland_y2k, (#203) pzstm, (#206) GoodSpeed Innen. Való igaz, hogy nem is néztem más oldalon ezek után
GoodSpeed, egyébként pont az általam említett, félrevezető információk miatt nem vettem meg, mondván ha nem jön be vissza se tudom csinálni.
(#204) pushalias ezt most abból a szemszögből elbuktad, hogy az XP-m is és a Win7-em is eredeti. Igaz XP-ért kerek 5e-et fizettem az Office-al és VisualStudio .NET 2003-al együtt (Tisztaszoftver) a Win7 pedig szintén suli miatt ingyenesen letölthető volt, de eredetiek. És pont az XP megvásárlásának mellékhatásaként pl. a telefonomon egyetlen warez program/játék sincs, pedig nem 50 telepített app van rajta.
-
zseko
veterán
'Fizetett hirdetésünket olvashatták (x)'
Viccet félretéve, érdekelne hogy a cikkíró ha úgy lett volna hogy 'ha végképp nem tudja megszokni' akkor mit csinál? Mivel én úgy tudom, hogy az upgrade-el el is bukta a win7 kódját.
Szvsz ezt elcseszte az ms. Még hajlandó is lettem volna megvenni, ha nem akarná ezt a csempés sz.rt erőszakkal lenyomni a torkomon. Annyira megerőltető lett volna választhatónak hagyni, ezt akarom-e indítani vagy azt? Az egész koncepció itt vérzett el, ha hagyták volna megszokni a népnek az újat mostanra biztosan többen használnák.
Próbáltam, vannak is benne jó ötletek és lehetőségek, de így...Start menü valóban nem nagyon hiányzik, leállításkor szoktam általában csak használni, azt is csak megszokásból.
Egyébként az egyedüli dolog ami Win-en tart, az a Steam, és a játékok. Próbáltam, van élet a Win után is
, jó másfél évig csak Linuxom volt, és nem is hiányzott az ms, csak a játékok
ezért tettem fel a win7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest