- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
Hunpriest #290 üzenetére
Pl en nagyon sokaig DesktopX-el gyartott GUI-t hasznaltam:
Egyedi menuk egyedi talcak.
Lehet ,hogy megint visszarakom azt mert bar nekem erintokepernyos gepem van es alapban tetszik a felosztasa a MUI-nak engem az idegesit ha Metro app indul el mert egyszeruen nem lehet beloluk normalisan kilepni. (Mintha csak valtani lehetne kozottuk vagy csak en vagyok nagyon foldhozragadt es keresgelem a close vagy az X gombot ) -
Snoop-y
veterán
Vallalati kornyezetben talan nem ( iroda stb )
De peldaul boltokban, bemutatotermekben meg elonyos is lehet ( nem kell se a billentyuzettel sem az egerrel szerencsetlenkedni illetve helyet is lehet vele sporolni mert a gepet felteheted egy allvanyra vagy akar a falra )
Munkahoz en is hasznalok egeret es billentyut is termeszetesen. -
Snoop-y
veterán
Eloszor en is visszaraktam de most mar a Metro-t hasznalom.
Viszont ha ha elkezded hasonloan hasznalni mint egy okostelefon feluletet akkor rajossz, hogy sokkal gyorsabban meg lehet talalni dolgokat illetve izlesesen elrendezni a gyakran hasznalt programokat.
Nyilvan azert mennek ebbe az iranyba mert par even belul csak erintokepernyos gepek leszenk ahol az emberek hasonlo feluletet varnak majd mind a tableteken es telefonokon.
Ismerosom negyeves gyereke is egybol rajott, hogy a gepunk olyan mint "apa telefonja" es teljesen jol navigalt benne. Az egerezessel meg ugye meggyulik a baja
A lenyeg, hogy ez a valtozas jelenleg sokakat zavar de a kovetkezo generacio halas lesz erte. -
Snoop-y
veterán
Nekem elegge bejon ez az uj felulet a win 8-on.
Erintokepernyos a gepem. Eloszor fura volt mert belem volt rogzodve sok even at, hogy nem tapicskoljuk a monitort( azert par naponta le szoktam torolni )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 90-es években voltam gyerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Trollok komolyan
- DUNE médialejátszók topicja
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest