Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday #59 üzenetére
Csak A6-tal láttam én is...
(#60) echterion
No igen: AMD-ék költöttek K+F-re, az Intel meg marketingre.Mondjuk bizonyos szinten érthető: MM-ekben tonnaszám vannak kirakva a Brazos-os 15,6"-os notik. Ha a vevő egy ilyenbe fut bele, utólag tuti egy életre elmegy az életkedve is, ha meghallja az "AMD" kifejezést.
Hogy ezeket miért nyomják ennyire, és a Llano-t miért nem????
Oké, tudom - Abu már kifejtette: mert az üzemidő a lényeg, és ebben a Brazos tarol, de könyörgöm! Egy A4-es Llano-nak is irtó jó az energiagazdálkodása, és fényévekkel jobb felhasználói élményt ad, mint a Brazos. Utóbbiak helyett a 15"-osokba A4-es APU kellett volna, hogy kerüljön, és máris tjobb híre lenne az AMD-nek. Persze csak szerintem...
-
Köszi, jó lett a cikk!
És igen, egyetértek azzal, hogy lófüttyöt sem ér ez az architektúra, ha nem jut el szélesebb tömegekhez - a Llano-s gépeket is úgy kellett vadászni...
Ugyan a cikkben emlitetteken kívül kapható már komolyabb Trinity-s gép a HP Probook 6475B-nek köszönhetően, de ez még édeskevés.Különösen kíváncsi lennék a mobilabb, 12-13-14"-os gépekbe, dgpu nélkül épített APU-kra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged