Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• karantÉN

aktív tag

válasz NagyVillany #54 üzenetére

leírom az én véleményemet is :)

nekem anno pr200 volt ( zöld ) T5250 1.5GHZ, 160GB , 2 gb ram , még az x3100 as vga val
    annyi a különbség h az alja fekete ( nekem sokkal jobban bejön mint ezeknél a szürke ) volt rajta ujjlenyomat olvasó ( számomra haszonos volt sokat használtam 9 ujjamon program volt :D ) és a HDMI jó volt az lcd t-hez . Az anyaghasználat számomra tökéletes volt kivéve a bill de az se volt a azért olyan rossz . Soha nem recsegett ropogott . Írták fent , hogy tipushiba volt a pr200 nál a zajos venti , nálam nem volt szinte semmi hangja :) Az aki ideje nagyon jó volt . Viszont az Msi notiknak van 1 közös hibájuk ( legalábbis wind pr200 és vr601 nek ) ha rádugtam valami külső erősítőt a hang kimenetre akkor bugtak a hangszórók , de csak akkor ha bevolt dugva a hálózati erőforrás , mind a 3 notinál ezt volt a tapasztalat . Jelenleg egy fehér wind van báttyámnak , azzal sincs semmi baj ! más notim még soha nem volt de szerintem nem is lesz csak MSI . Amit kinéztem az a ex300 vagy 310 , csak valamiért az inteles kék az amd-s piros más variációban nemtaláltam még . árban kicsivel drágább mint ez a VR de tudásban megéri az a kb +20 ezer .
    Annak örülök , h a legtöbb msi notihoz csak freedos van . Vista-t nemszeretem csak porosodna a vista vagy a helyet foglalná .
    jah igen és az egér :D no comment jó volt 1 darabig nem is lett volna bajom vele csak sokszor rájött az 5 perc és duplán kattintott a bal gomb , idegesítő volt .
    kárhogy eladtam : pic

Új hozzászólás Aktív témák