- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
válasz
szabonagyur #38 üzenetére
Így már kicsit érthetőbb
buherton: Persze, de egy picit rásegítek.
-
sziku69
őstag
válasz
szabonagyur #36 üzenetére
Sajnos nem tudom miről beszélsz
Egyszerű kétkezi munkás vagyok.
Ezt a Phd- dolgot megkérdezem tőle ha hazajön.
freeknight: Értem miről beszélsz, de amíg lehet keressük a jobb megoldást.
Krugszvele: Lehet hogy nem örülne.
-
sziku69
őstag
Azért ez nem erről szól.
Keres már pár hete, nézelődik. Már volt meghallgatáson. Nekem csak random eszembe jutott, hátha van itt valaki, akinek van ötlete.
Erről az anyucis dologról van egy saját sztorim. Amikor 2005-ben vidékről felköltöztem ide Pest mellé, munkát kerestem magamnak. Találtam is hamarosan. Megbeszéltünk egy időpontot, és elmentünk. Az asszony kocsijával mentünk. Ő vezetett. Felhívtam a munkahelyemet, hogy úton vagyunk, de nem volt egyértelmű a cím nekem, átadtam a páromnak a telefont, mivel jobban ismerte a várost. Így a későbbi főnököm, vele beszélte meg az útvonalat.
Később a főnököm elárulta, hogy azt gondolta, ő az anyukám, és engem pesztrál.Évekig emlegette.
-
sziku69
őstag
Szia. Inkább a magyar-irodalommal, történelemmel kapcsolatos munkák jöhetnének szóba. Pl, most elküldi az önéletrajzát a Petőfi Irodalmi Múzeumnak.
Fentebb írtam, hogy "művészlélek". Verseket ír, dalszövegeket, meséket. Jár egy pesti kávézóba, valahova Budára, ahol hasonló költő lelkekkel találkozik. Több hangszeren is játszik, gitár, zongora. Tanult zeneelméletet.
Biztosan talál majd egy neki megfelelő állást. De a helyében én se mennék olyan helyre dolgozni, ami nem neki való.
Próbáljuk megtalálni a legjobb megoldást. Ide sem azért írtam mert kilátástalan a helyzet, hanem azért, mert hátha valakinek lesz egy ötlete, esetleg épp olyan helyen dolgozik, ami megfelelő lenne.Szerintem nagyon fontos, hogy olyan munkát csináljunk amit szeretünk csinálni, mert az már fél siker.
Nekem szerencsére már sikerült. Igaz, majdnem 38 évet kellet megélnem, hogy rájöjjek. -
sziku69
őstag
válasz
twollah1976 #14 üzenetére
Én is művészlélek vagyok. Legalábbis ezt állítják rólam.
Elithun: Dolgozik, de Pesten. Nem feltétlenül egyedül menne albérletbe. Vagyis nagyjából ugyanott lenne rezsi+ utazás, mint most. De jobban be tudná osztani az idejét, és önállóan tudna élni.
-
sziku69
őstag
Egyenlőre pénzt gyűjt, hogy Pesten albérletbe tudjon menni, mert elég macerás a munkát, az egyetemet, és a sok utazást összeegyeztetni. Ezért kellene egy olyan munkahely, ahol többet fizetnek, de a kereskedelem nem az ő világa. Már pár éve csinálja, egyébként becsülettel.
A Pázmányra járt, de Pest mellől, a keleti oldalról.Szerk.
Egyébként nem értem azokat az embereket, akik ismeretlenül is megmondják a tutit. Semmit nem tudnak róla, de itt, igazi megmondó legények! -
sziku69
őstag
válasz
alkatraz3000 #7 üzenetére
Eléggé művész lélek. Nem neki való az eladói állás.
Ghoosty:
Nagyon széleskörű történelem tudása van. 30 évesen kevesen vannak az országba ezzel a tudással. Az egyetemi professzora is elismerte a tudását.bambano: Köszi, ide benézek majd később
-
sziku69
őstag
Minden megoldás érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged