- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Jó az a tanári pálya, nem keresnek azért rosszul, a múzeumoknál lényegesen kevesebbet kapna. Azt se felejtsük el, hogy angol korrepetálással/nyelvvizsga felkészítéssel elég szép mellékest lehet keresni. Meg a tanároknál csurrannak-cseppenek szép bónuszok és pótlékok, attól függően, miket vállal még be (osztályfőnöki bónusz, satöbbi).
De az biztos, és ezt nem csak én, hanem mások is leírták már, hogy töri-angol szakos bölcsészként, szakmában maradva nem lehet kényelmes középosztálybeli életszínvonalat fenntartani.
-
szabonagyur
félisten
Pl. egy British Telekom vagy akár Vodafone stb, olyan cégnél nézni állást aminek van SSC-je (shared service center) szolgáltatása az adott városban.
Ezeknél keresni mondjuk egy ilyen 1st line vagy 2nd line supporteri lehetőséget ahol az angol fontos de a többire betanítanak.
-
freeknight
őstag
Inkább a magyar-irodalommal, történelemmel kapcsolatos munkák jöhetnének szóba
Na ilyen munka nem sok van. A múzeumok jó irány amúgy, de ha sikerül is elhelyezkednie fizetésben lehet hátrébb lesz, mint a jelenlegi munkahelyén.Nem szégyen a pályaelhagyás, miért fontos pont a történelemmel foglalkoznia? Van diplomája, van felsőfokú angol nyelvtudása, hol a probléma? Ismerem én is a kínai közmondást, hogy olyan munkát válassz, amit szeretsz, de az egzisztencia is fontos. Érdemes kompromisszumot kötni, és azért egy új autó, meg saját tágas lakás segít elviselni a munka nehézségeit.
Előttem írták a first line supportot, nagyon jó irány lenne. Mellette szabadidejében írogathat, meg járhat találkozókra. A művészettel az a legnagyobb probléma, hogy nagyon kevesen olyan tehetségesek és szerencsések, hogy normálisan meg tudjanak élni belőle.De igen, a legjobb az lenne, ha letenné a tanári álláshoz szükséges vizsgákat, addig dolgozhat szakmán kívül is, vagy ha annyira dícséri a professzora, jelentkezhetne phd-re, és lehetne kutató.
-
Ghoosty
őstag
-
elithun
őstag
Ha most is van munkája, akkor én azt javaslom inkább egy picit vegye rövidre az övet, és nyomja le a vizsgát. Azzal nagy előnyre tenne szert úgy vélem. Még úgy is, ha addig nem tudja az önálló életet megkezdeni.
De hozzátartozik ahhoz, amit javaslok, hogy nem tudom mi kell pontosan egy tanári viszga megszerzéséhez.
-
Aldiban jól keresnek, jellemzően heti 40 óra alatti munkaidővel. Ha otthon lakik még, akkor néhány hónap alatt összejöhetett volna már a költözésre való.
Egyébként nem világos nekem, hogy ha már lediplomázott, akkor mit kell még az egyetemmel összeegyeztetni? Nem tudom, hogy van ez a tanári képzéseknél.
-
elithun
őstag
Esetleg, amit most csinál (feltételezem, hogy a "most gyűjt" azt jelenti, hogy dolgozik, de nem a szakmájában, és nem Pesten) abban a munkakörben is szétnézhet Pesten, ha az, hogy az egyetemmel is össze kell egyeztetni azt jelenti, hogy közben a vizsgájára készül. Egy kicsit gatyaösszerántós félév alatt meglenne a vizsgája, közben el-el éldegélne (egyébként az ilyen típusú túlélés egész jól beállítja a felnőtt értékrendet), utána tanárként el tud helyezkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest