Új hozzászólás Aktív témák
-
Szab02
aktív tag
Nekem ezzel a rommal az akksi időm megcsappant.. Gyári orange-os 2.1 volt rajta. kb. 30-40 órát bírt. ezzel 20-25 óra.. Ennyivel többet eszik ez?
-
reinhard
csendes tag
Hali. Nagyon jó kis ROM ez. Annyi problémám volna, hogy amikor 20 megánál nagyobb apk fájlt akarok telepíteni, akkor a telefon újraindul és így természetesen a program sem települ. Erre van valami megoldás? A teló már gen2-es, T-s exe-vel, gen2_128mb_system partícióval.
-
Acsifun
aktív tag
Jó a ROM grat
az akksi idő is szép, nekem a betütípus nem tetszik,valamint a wifi gyengébb RLS3 hoz képest én ugy tapasztalom.
-
kmisi99
addikt
Erre valahogy a light blue vagy milyen témát fel lehet varázsolni ami kelzsoca régebbi rls4 nek a témája volt?
-
airwawes
tag
Egy kérdésem lenne:
A telefonom már rootolva van, és a recovery is fent van. Vodafone gyári 2.2-vel rendelkezik, és természetesen gen 2-es.
Azonban láttam olyan leírásokat hogy előtte particionálgatni kell stb stb.
Erre szükség van, vagy egyből tehetem fel a recovery-ből? (természetesen wipe után) -
sesshou
senior tag
Lenne egy pár kérdésem egyrészt hogy froyo e ez a rom másrészt hogy vodafon os telón tudom e használni harmadrészt hogy a CPU van e állítva és negyedrészt hogy van e benne valai ismert hiba?
előre is köszi a válaszokat. -
clayton
csendes tag
válasz
Victoryus #38 üzenetére
Nekem is nagyon sokaig rls3 volt, teljesen megvoltam vele elegedve, de most lecsereltem par napja erre, es sztem megeri lecserelni lathatoan gyorsabb ez mint a korabbi rls3, viszont az androidos bill nekem jobban bejön mint a htc-s vhogy vissza lehet azt varazsolni rá ?
-
bodoraudio
aktív tag
jó a wifi,de elveszti a jelet ott ahol a cm 7 még megy.
az egész rom nagyon jó amúgy. -
Helló! Ez a RLS 3-tól miben különbözik? Jó ideje azt használom, de kezd belassulni, le kéne cserélni.
-
danih
veterán
Két kérdésem volna
1. Recovery alatt a CWM-et érted?
2. Miként lehet elmenteni a gyári romot könnyen? ROM Manager 4.x jó erre a célra? -
clayton
csendes tag
Sziasztok , grat a romhoz , nagyon jó lett! csak érdeklődés képpen,melyik apk felelős a google widget-ert ? mivel ugyis be van epitve a bongeszoben, a widgetek kozul szivesen eltavolitanam ha lehet
-
apetir
csendes tag
Feltettem ezt a Rom-ot, hasít is rendesen, köszi.
Viszont olyan problémám van hogy a wifi nem csatlakozik, mindig megáll IP cím kérésnél.
Gyári T-s rommal nem volt gond.Valami ötlet?
Köszi előre is.
Peti -
Tonchi
aktív tag
A "MIUI kinézetet" szószerint megtalálod a blogomban, képekkel támogatva( van belőle narancs is)
Ezek miui téma alapon nyugvó minimalistic téma ha pontosak akarunk lenni<----------- itt
A betűtípust ő találta, én ubuntu-t és helvetica-t ajánlottam (abból is a neue vagy a world)
A téma<-buzis, ez azért lehet ugyanis a MIUI egy szifon koppintás kis javítással -
szezso15
addikt
válasz
bodoraudio #25 üzenetére
-
bodoraudio
aktív tag
jó a rom gratulálok
-
szucsinka
őstag
ha marketröl töltök telefonnal akármit tele van b@szva reklámmal ezt nem lehet vhogy kiküszöbölni ?
-
csibusz0314
aktív tag
ADW az jóféle? Idáig csak azt a kettőt használtam, amit mondtam
-
csibusz0314
aktív tag
-
szezso15
addikt
válasz
csibusz0314 #18 üzenetére
Komoly vagy vicc?
Sajnos nem,mert ez egy alap launcher,ahhoz kell LauncherPro vagy ADW stb.(#20) csibusz0314:
Akkor jó -
szezso15
addikt
válasz
csibusz0314 #10 üzenetére
Akinek nem tetszik a betűtípus,mindjárt dobok fel alap android,és másik minimal font update-t
-
csibusz0314
aktív tag
Köszönjük szépen ^^
-
pista59
őstag
Ügyesek vagytok, gyarapszik a kínálat
-
hjanos1
senior tag
Böngésző mire lett lecserélve?
(#2) szezso15: Helyes, azt amúgy is feltenném -
IKuresZI
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest