- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
Annyira gyakoroltam, hogy már meg is van az új szerzemény!😆
A méretét meg kell szokni, így tokban elég drabális a 7-es után, de amúgy nagyon baro, gyors mint a villám és ez a faceID amire azt mondtam hülyeség tényleg nagyon kényelmes és gyors!
Ráadásul ma motoroztam és még egy hatalmas előnye van, nem kell levennem a kesztyűt mert a sisakot felnyitva azonnal felismer és fel is van oldva a teló!
A notch amire még mindig azt mondom hogy érdekes egy dizájn, de igazából nem zavar mert nem azt nézi az ember hanem a tartalmat úgyis...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
nickedez89 #28 üzenetére
Nekem se, de érdemes gyakorolni!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
nickedez89 #26 üzenetére
Idővel csak bekerül hozzájuk a többi színváltozat is.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
nickedez89 #22 üzenetére
Én nem tervezem lecserélni a 8 Plust, nem igazán érné meg, de ha XR-t vennék, akkor biztos valami kevésbé gyakori színben venném, mint például a korall színváltozat.
-
nickedez89
senior tag
-
Wesder
titán
válasz
nickedez89 #22 üzenetére
Nem mondod, hogy fekete vagy fehér kell, mikor az XR lényege az hogy sok színben kapható.
-
nickedez89
senior tag
Én ugyanígy láttam a dolgot! Istyle-ba nyomkodtam meg őket egymás mellett és semmi egetrengető különbség nincs!
Én is az Xr-t választom, csak semelyik Vodafone-ba nincs fekete, de még fehér is csak itt-ott és pár db!😤
Az online shopjukban persze van, ami nem játszik nálam és a röhej, hogy állításuk szerint semmilyen kapcsolatban nincs az üzletekkel a webshopjuk! Tehát nem tudnak nekem "küldeni egyet valamelyik üzletbe", várjak míg lesz raktáron mindenhol! Szerintem ez vicc így 2018-ban!
Szóval nem az a baj itt, hogy drága hanem hogy nem lehet kapni! 😆
-
Mr.Silkó
veterán
És ami szerintem meglepő, hogy az iCentre-ben megnyomkodva a XR-t, szinte észrevehetetlen a különbség a XS mellett kijelzőben, pedig ugye abban OLED van és nagyobb a felbontása. Engem meglepett, az előzetes információkkal és véleményekkel ellentétben marha jó kijelző került a XR-be.
-
Törött hátlap csere 400 dollár az XR-hez...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #14 üzenetére
Sejtettem.
Egyébként szerintem érdemes megnézni, érdekes, mennyi apró részecskéből épül fel az új XR. -
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #2 üzenetére
A cikkben szereplő videót nem nagyon nézted meg, jól gondolom?
-
tuki2200
senior tag
Ha serul a hatlap itt is kuka az egesz haz, mint a Xs-nel, vagy a vilag legtobbet ero cegenek sikerult 2. nekifutasra kijavitania egy ekkora tervezesi "hibat"?
-
-
rnyk
tag
válasz
TheBikerider #2 üzenetére
Az ifixit adta neki...
-
Mi ez a “...szerelhetőség 10-6...”?
Ezt honnan veszed? -
Fryskitt
addikt
Biztosan nem állnék neki otthon. Főleg, hogy nincs kézügyességem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest