- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mohijani
csendes tag
válasz
BulletBill27 #25 üzenetére
http://www.jailbreaknation.com/this-new-infographic-will-show-whos-suing-who-in-the-mobile-industry
-
Mohijani
csendes tag
Azt eszrevettem, hogy pl. az S3 es a NOTE 2 kameraja sem volt teljesen ugyanaz. Az elobbit jobbra csinaltak. A SONY rol megoszlanak a velemenyek. Sok haverom odavan ertuk (XPeria T -de az elso). A Z1 compact-ot is dicsertek. Neha a regi keszulekeket jobban megcsinaltak. Azert persze kiprobalnam az uj Note 4-et...
-
Paul119
addikt
válasz
BulletBill27 #23 üzenetére
El hát hogyne
-
B1T3
addikt
Én is azt hittem egy darabig, hogy ISOCELL van a Note 4-ben, nem csak a specifikációk hangzottak gyanúsan egybe, de még az elkészült fotók is olyan jellegűek voltak.
Korrekt. Örülök, hogy fejlődött a Note 3-hoz képest a rosszabb fényviszonyok között alkotott képek minősége. -
zoo84
csendes tag
Én a múlt héten vittem vissza a z3 compact-ot, mert a kamerája annyira felidegelt, hogy jobbnak láttam visszavinni, mielőtt szétverem a telefont. Lehet az volt a baj, hogy előtte lumia 930 volt és ahhoz hasonlítottam, de úgy gondolom hogy 150.000 jó magyar forintért kaphatok jobb kamerával rendelkező telefont is, vagy ugyanilyen minőségűt 100.000-ért. Összevetettük a Z-vel is( 13MP), de az is szebb képet készített.
-
Vikooo
addikt
A Nikon es a Canon tuti sajat CMOS t hasznal, a 1020 as Nokiakban pedig Toshiba van (csak azer emelem ki mert nem a Nokia gyartja nem azert olyan jo
Anno a Canon hasznalt Nikon objektiveket.
Amugy van egy oldal ahol ra lehet keresni melyik kepalkoto eszkozben milyen gyartmanyu CMOS van.
Samsungeknal jobban programoznak, korrekt a kommunikacio a frissitesekrol, gyari appok nem fw -bol hanem kulon frissulnek jo az irany amerre a Sony tart. -
Jonesy84
tag
Ha jól tudom a Sony a világ legnagyobb szenzor gyártója. Nem csak a legtöbb minőségi kamerával ellátott telefonban,de Nikon dslr fényképezőiben (és ha nem tévedek jópár Cannonban is) a Sony szenzorai vannak. A Sonyval a legnagyobb baj, hogy nem tud szoftvert csinálni, és sajnos nem csak a kamera driverben, hanem a telefonjaihoz is elég vacakok a szoftverjei (persze akad kivétel.... ami erősíti a szabályt
).
-
erik88
aktív tag
coolpad f1-ben is sony kamera van...
-
AS
félisten
Oppo meg One+ ban is sony van ha jol tudom.
-
Ha ennyire jól kihasználta a Samu a Sony kamerát, akkor a Sony saját telefonjaikban miért nem tudják úgy megépíteni hogy ne keljen minden 5 perc után olvasni hogy túlmelegedés miatt leáll.... A tőbbiröl nem is beszélve..
-
Tud a Sony ha akar jót gyártani... a saját modeleikbe meg azért nem teszik be, mert később majd a Z10-nél nem tudnak majd hibátlant alkotni, ha az összes aduászt kijátsszák már a parti elején...
-
AS
félisten
Ez Epic fail a Sonynak.
Mig Note 4 kamerája lett legjobbt a piacon a tesznek szerint addig a Z3 kullog a lista alján... -
Zolik
senior tag
na és, az apple meg a samsung-al gyártat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest