- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Én rengeteg módosítást hajtottam végre a saját Windowsomon, igazából az utóbbi 2-3 évben az XP finomhangolásával sokat foglalkoztam, illetve, hogy melyek a megbízható programok és melyek nem azok. A Comodo jó tűzfalat csinál, de a System Cleanerjének csak a feltelepítése(!) (még egy ellenőrzés se futott le, nem hogy regisztrációs adatbázis javítás) is 3 rendszert tett tönkre 2 gépen, azóta meg se kísérelem a használatát. Ami bejött: Piriformtól a CCleaner és a Defraggler, IObit-tól az Advanced SystemCare, a Toolbox, az Uninstaller és a Game Booster, a Wise Registry Cleaner-je, illetve régebben használtam a PCSleek Free Error Cleaner-jét, de a Wise cucca jobb nála. Van egy csomó saját .reg fájlom is, amit azért csináltam, hogy pár kattintással tudjam módosítani a számomra fontos és esetleg sebességbefolyásoló regisztrációs értékeket, illetve minden fölösleges rendszerrel induló programot kidobáltam és a felesleges folyamatokat kikapcsoltam, így a Windowsom 200 MB memóriahasználattal indul és csak 3 program (Comodo Tűzfal, NOD 32 és MemInfo), illetve 21 folyamat indul el, tehát összesen 24 folyamattal áll fel a rendszer. (Igazából akartam a témából bejegyzést írni, de valószínűleg úgy reagálnának rá az emberek, hogy minek, meg hogy ez baromság, meg csak szétszedi a rendszert és semmi értelme, miközben volt olyan XP-m ami több, mint 2 évesen is gyorsabban reagált, mint másnál a frissen telepített OS, miközben neki egy 2 magos processzoros és 4 GB memóriás laptopja volt, nekem meg ugye egy PIII-asom van.
-
ddekany
veterán
Lehet nem ártana FireBug-al megnézetni azokkal, akiknek ilyen gondja van, hogy melyik HTTP kérelem tart ennyi ideig, esetleg néha van-e rá bármi válasz... (Vagy kiszállni vkihez akinek gondja van, ozt' jól megszakérteni onnan a jelenséget.)
Ja, és helyi cache ellen Ctrl+R (oldal újratöltése) megteszi (jobbára...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest