- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaze 2
tag
Pénz hiányzik. Amig nincs mit kivenni nincs mit bele tenni. Reklám nézettetés nem haszon. Aktív mobil gamer lévén mondom bár most sokan megkőveznétek, én elkértem volna a pénzt a Pubg Mobil után is. Csinálok egy 6 hónapos béta időszakot aztán szépen fizetésre. Nem lehet komolyan venni azt amit azért nem vesznek komolyan mert nem térül meg, és nem térül meg míg nem veszik komolya.
Itt a Swich Bejelentették meg csinálták, szárnyal. Érdekelte őket, ebben a kézikonzoloknak nem tul baráti időszakban ki veszi meg? Nem. -
bepe79
addikt
jerryrig: [link]
-
_CICAFIU_
aktív tag
Gamer telefonok már vannak már csak normális játékokat is kéne csinálni rájuk.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Most mar tenyleg az..
-
enginev3.0
félisten
Értelmetlen
-
roli543
őstag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Azért a speciális hűtés és a különböző kiegészítők valóban kiemelik a mezőnyből amitől nevezhetjük őket gamer phone-nak..
-
SkyLine3000
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Amiket gondolom, nem aprópénzért megvehetsz hozzá... Én mindenesetre játékoz sem vennék "gémer" telót, mivel mint írtam, bármelyik felsőkategóriás ue. tudja. De mindegy, mert nem én vagyok a célközönség. A sokobanhoz meg elég a 801 is.

-
PowerBuldog
veterán
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Azért az ASUS ROG phone-ba a hardveren kívül elég jó extrákat pakoltak amivel tényleg a játékosokat próbálják kiszolgálni. Marha jó kis kiegészítőket csinálta hozzá. Szerintem.
-
törölt tag
Gondolom jobban ki akarjak epiteni a vasarlokoreiket, igy kellenek alternativ, olcsobb valtozatok is.
-
buvartacsko
addikt
Olyan, hogy Razor Phone nem létezik.
-
roli543
őstag
Milyen konkurencia? A Razor Phone vagy a Xiaomi Black Shark? Ennyi a konkurencia.
Ez a modell egy zsákutca.. ezeknek a telefonoknak az a lényege, hogy a legbrutálisabb hardvert kapják... -
Zsoleszhun
addikt
Szerintem elkéstek ezzel a gamer modellel, a konkurencia már tarol.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Itt a Swich Bejelentették meg csinálták, szárnyal. Érdekelte őket, ebben a kézikonzoloknak nem tul baráti időszakban ki veszi meg? Nem.