- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
Nem egészen. Azt be tudom állítani, hogy megadott időközökbe néma, vagy éppen hangos legyen, de azt nem, hogy ezt hol tegye. Ha például rendelőbe/kórházba megyek, felesleges lenne egy profilt állítani hozzá, de ezzel a technológiával nem is kéne, csak a koordinátákat kellene beprogramozni, illetve az épületet bejelölni. Egy fél napos elfoglaltság elég is lenne vele és a környezetben lévő helyeket be is lehetne állítani neki. De ez még csak egy elképzelés, talán a jövő, viszont látok benne rációt, lehetőségeket
-
Szoszo94
őstag
Szerintem nem fogyasztana sokkal többbet a telefon. Nálam mindig be van kapcsolva a GPS, de ha nem fut olyan alkalmazás, ami használná, akkor nem fogyaszt semmit. Viszont a cellainformációk mellé nem feltétlen kell folyamatos gps-kapcsolat, elég ha bizonyos időközönként kapcsol be. Így már nem is lenne akkora többletfogyasztás. Nem tudom pontosan, hogy hogyan fogják megvalósítani, de az ötlet jó
Ízlések és pofonok, én kevesebbszer venném elő a telefont, ha 'megtanulná' magát lenémítani különböző helyeken, ahol gyakran megfordulok. Meglátjuk majd mi sül ki ebből
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged