Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
roberto02 #117 üzenetére
Tanúsíthatom, amilyen okostelefonom volt eddig, azokat mind kedveltem. Pedig volt amelyiken 2.3 futott, nekem mégse hiányzott semmi. Galaxy Mini pl. Volt nekem, a kijelző tényleg sz@r, elismerem, de a 2.3-at szépen vitte, amire használtam akkor, arra megfelelt. S Advance-em van most JB-el, és azt kell hogy mondjam, ez se csúcs hardver, nem is drága, de megfelelően fut rajta a droid.
Androiddal az a baj hogy olyan sok eszközre kiadják, jó pár olyanra is, ami éppen csak bírja. Elhiszem hogy valaki utálja, ha egy X8-at használt például, és bezárt mindent, az iszonyat kevés RAM miatt.
Amire már kiadják a 4.0-át, arra már rá lehet mondani hogy megfelelően tudja is futtatni. -
Ed3r_X_
nagyúr
Nem rossz terv, kell hozzá némi marketing, meg újítás. Kiváncsi vagyok. Nagyot kaszálnak ha bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elemzői várakozások szerint a Samsung idei csúcsmodellje akár az új Apple készülékét is maga mögé utasíthatja.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest