- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #146 üzenetére
Akkor azt még nem láttam, a gifet jártamban-keltemben találtam, de köszi a tippet, rá is nézek a műre.
-
Billy132
csendes tag
válasz
kovadika #144 üzenetére
Addig felesleges qhd felbontás egy telefonba amíg egy fullhd filmet se tudsz rátenni, egy mert kicsi a tár 2. az android filerendszere csak max 4GB-os fileokat tud kezelni. Az oké hogy a memóriakártyát tudod exfatra formázni de mint sok telefonnál ennél se lehet bővíteni kártyával. És miért ragadtak meg a 16/32-es méretnél ami már évek óta a max? A kib****** artistjust miatt, akiknek tejelniük kell a gyártónak minden eladott telefon után. Mert mindenki aki telefont vesz az biztos warezol egész nap és ezért a galaxy mini után is meg kell fizetni, ami az égvilágon semmire sem jó. Vagy ha tényleg mindenki warez király. OK. fizessünk minden adathordozó után, de akkor ne legyen egy szavuk se ha valaki leszed egy filmet, játékot vagy zenét. Persze nem így van és nem így lesz mert szegény művészek akkor csak két havi fizuból tudnának házat venni.
Aki előadóművész abból éljen meg hogy előad, koncertezik, ne abból, hogy ír egy számot aztán otthon kokózik élete végéig az itune-os eladásokból.
Az aksis rész persze túlzás volt.
-
S e t h
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #142 üzenetére
Egyrészt igen, másrészt nem értem a kérdést, mert a gifen nem Dancsó van, vagy elkerülte vmi lényeges dolog a figyelmemet.
-
Billy132
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #123 üzenetére
A cigók szokták hangszón halgatni a zenét köztereken, buszon, villamoson, nekik jó lesz.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #135 üzenetére
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #135 üzenetére
helyesírás...
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
A 2. Vesztes #132 üzenetére
helyesirás ..
-
Garada
őstag
Szép szám
-
Lomha 8V
addikt
Nem csoda, hogy viszik, nagyon szimpatikusnak tűnik a cucc.
-
laci_csk
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #125 üzenetére
qhd meg QHD nem ugyanaz, es nem csak azert mert kisbetu es nagybetu. Akkor neked persze hogy mindegy, ha nem ertesz a felbontasokhoz.
-
gstup
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudja valaki hogy kb. mikorra várható a mobilarénás teszt?
Üdv,
G -
babkukta
senior tag
Az N5ön nincs túldíszített felület. Tudom h nem a legjobb megközelítés az Antutu, mégis legalább azt tükrözi, h mennyivel gyengíti a telefont a QHD, ami méginkább megerősít abban, h felesleges.
(#121) Zárzorró: Akkor ahány oldal, annyi féle értékelés???
GSMArenán ennyire azért nem aratott
-
doki13
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #124 üzenetére
Állitolag ausztriába lesz kegközelebb
-
pusszycat
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #125 üzenetére
Ha 5 percen belül vagy használd a szerkesztés funkciót azért van.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Én már a full hd-t sem érzékeltem, szóval nekem sem a qhd, ami sokat nyom a latban. Én mint öleb, inkább a szaglásomra hagyatkozom!
-
A 2. Vesztes
senior tag
Jó gondolat a sztereó hangszóró fontossága! Az M7 telómnak is van, de azt figyeltem meg magamon közvetlen közelről, hogy igazán nem használom őket. Zenét fülhallgatón hallgatok, nem hangszórón. Ha valaki szeretné megosztani a zenei élményeit a környezetével, akkor tényleg fontos lehet, de az elmúlt egy évben kiderült hogy nekem nem az. A többi paraméterben jobb az LG, még az üzemidőben is, legalábbis ha Zárzorró (121) linkje megbízható.
Vuff!
-
spawn21
veterán
válasz
A 2. Vesztes #114 üzenetére
Kinék mit ér. Nekem többet ér a + káva, + sztereo hangszórók. A kijelző abszolút nem érdekel. A fullhd bőven hibátlan. Aksivan, ha hozza az átlagot, az is elég lesz.
-
doki13
aktív tag
válasz
Engem most az One plus One elbizonytalanitott...
-
babkukta
senior tag
válasz
A G3 üzemidőben nem jeleskedik a Z2, S5 és M8 mellett. De persze kinek mi a fontos.
Nekem pl szvsz nincs szükségem QHD felbontásra. Egyszerűen nem látom értelmét. De persze vkinek ez is kell. Nekem fontosabb az üzemidő és a gyorsaság. Namost várható volt, h üzemidőben a többi alatt lesz, mint ahogy sebességben is. Azok koppantak nagyot, akik abban bíztak, h az LG maga a Jóisten, és úgy megcsinálja, h minden egyenlő lesz a nagyokkal. Ez nem jött össze. Tény, h igyekeztek. Azis tény, h nagyon szépre sikeredett, és megpróbálták kihozni a maximumot. Pl nagyon szép képeket csinál. DE! a fizika az fizika, és ezt az LG sem tudja felülírni.
Tehát én azt mondom, h valóban kompakt a telefon a kijelzőhöz képest, és jobb az anyagminősége mint a G2-nek, és S5nek, jó kamerája van, és tényleg igyekeztek a mérnökök, de számomra ez csak egy olyan telefon, ami van. És ennyi! Nincs must have érzés. Egyszerűen nekem pl fontosabb az, h 3-4 órával többet tudjak böngészni, mint egy QHD felbontás, ami feleslegesen pörgeti a SoC-t, ezáltal feleslegesen szívja az akksit úgy, h semmi érdemlegeset nem ad, mert abszolút nem fogod látni a 400+ ppi vs 500" ppi különbséget.
De persze én senkitől nem sajnálom ezt a telefont! Vegyék nyugodtan, viszont én sokkal többe nézem az eddigi modelleket, mert az üzemidő egy sokkal, de sokkal lényegesebb pont, mint egy FHD vs QHD felbontás -
A 2. Vesztes
senior tag
Hát ez egy szuper telefon, az biztos. De az 5.5 miatt és az m8 ultrapikszelje miatt a kövi telóm a Z2 lesz. Gondoltam addig amíg össze nem vetettem a méreteket. Nos az 5.5 ellenére a G3 rövidebb, mint a Z2. A többi paraméterben ugyan a G3 pár milivel nagyobb, de ez annyira elhanyagolható......
Szóval. Ez egy szuper telefon, az biztos. És Z2 nagy kávája és az M8 ultrapikszelje miatt a kövi telóm a G3 lesz. És kész. Vagy nem? Acsudába.
-
doki13
aktív tag
válasz
sultansmith #50 üzenetére
Én ha a G2-öm cserélem,akkor vagy G3,vagy Z2-re...
-
babkukta
senior tag
Te honnan szeded a fém hátlapot??? Már rég tisztázva van, h nem fém, csak fém hatású. Sőt! Még az LG meg is válaszolta, h az árnyékolás és a súly miatt nem lett fém, + elvileg lökött volna 300 dodót az árán, amit kétlek.
Hozzátéve, Antutuban 30 ezret gurít. Ez persze nem rossz, de ismerve a mai telefonokat, 35 ezres Antutunál FHD felbontás is laggol néha, NÉHA!, úgy nagy valószínűséggel itt is lesznek akadások, ahogy a G2nél is.
Tehát igen, Snapi 805 kellett volna neki. Tök mind1 ki mit mond. Igen, ezzel is használható, de egy 805 akkor is kellett volna neki.
Ha az összes gyártó most lökte volna ki a QHD-t, nem lenne ekkora sikere egyébként. Most még ez új, azért viszik. Persze nem mondom h rossz az LG, mert nem rossz! + tetszik a kialakítás, ekkora kijelző méretnél már számít a káva, és itt igyekeztek ezt minimálisra csökkenteni.
Tehát szvsz a többi gyártó QHD-s telefonja, Snapi 805el nagyobbat fog ütni, mint ez -
AS
félisten
Tényleg jobb a S5 nél. De Samsung nem alszik. Hamarosan jön Galaxy F vagy Prime amiben S805 lesz és QHD kijelző fémhátlaphal.
Ennek az LG nek az baja hogy S801 van benne ami kevés egy QHD hoz. -
Billy132
csendes tag
2 metereset írtam, de nem is ez a lenye hanem hogy tenyleg 100cm pluszos tvékbe gyakram még fullhd se kerul az 5colos telefonoknal meg sirnak ha nem fullhd.
Igaz ugy kellett volna írni hogy szamomra, de a sulya azért nem annyira durva amennyire ninosegibb hogy fembol van a haz.
-
Garada
őstag
Nem rossz telefon nem véletlen.
-
WinstonWolf
senior tag
Nekem nem a kijelző méretével van gondom, hanem a felbontásával. Szerintem felesleges ekkora felbontás mobiltelefonba, jó lenne fullHD-val és jópár plusz óra beszélgetési/üzemidővel...
De persze kinek a pap kinek a papné... A gyártónak meg kell a fejlesztés hozta hírnév...
Csak az akkumulátorok miért nem tudnak legalább ilyen ütemben fejlődni???
-
ONEFREE
aktív tag
Ti hallottatok valamit a rossz mikrofonnal szerelet szériákrol?
-
rotobot
tag
Én is nagyon várom már!
Azonnal elraknak egy origit ha érkezik.
HTC M8 at fogdostam élőben, ezüst színben nagyon de nagyon gagyi!
Mintha műanyag lenne a hátlapja! Más színben jó! -
SzlobiG
félisten
Jöhetne most már hozzánk is, erre várok.
-
takacsbotond
őstag
Szép szám, grat nekik!
-
babkukta
senior tag
G3 teszt a gsmarenán! Brutál fényképeket csinál! Le a kalappal!
Szintetikus tesztekben azért lehet látni a QHD mivoltát... akksi időben se rossz, de a G2 szintjét nem éri el. 3G beszélgetéssel a nyomában van, a web böngészés viszont... :S De azért nem rossz készülék! -
halkow
őstag
" Örülök, hogy az LG-nél elkezték
az aksit is fejlesztik"azt a g2ö böl kukázták ,a QHD-vel bíbelődött a legtöbbet szerintem hogy beférjen 5,5" ba ,A csili-vili házat a samsungtól rendelte, s805 meg sajnos kevés " voot "így maradt s801 , a kamera 13mp na azt is kukázták csavartak rajta 1-2 öt megspékelték lézeresfókusszal év voálá......
többi cumot az is kaparták innen onnan.... de valamit ők is kitaláltakRemélem jön az s5 prime 5,2" os QHD-vel
már csak azért is! hagy űrítsék ki a tartalékukat és aztán lesz ne múlass az árral és a marketingel
kíváncsi leszek milyen újságokat hoznak be jövőre .... én a mindigTV re sacolok, biztos kis antenna lesz az s6,g4 be mint a koreai g3 ba
-
razzorr
őstag
Inkább 1000x LG,mint egy samu (újra). De hogy ezek a csúcsgépek olyan gyorsan váltogatják egymást, mint én az alsógatyámat..hmmm
-
Urmy
tag
Azért erős csúsztatások vannak az írásodban.. A teljesség igénye nélkül : már 1 milláért is bőven van 4k tv 1 méteren
Meg hogy minek növelni a kamera felbontását mikor ugyan olyan szar lesz a kép is szintén eget rengető baromság.. ( egy átlag user) A Htc meg közel tökéletes telefon ^^ hát azért ezzel a véleményeddel eléggé szűk körbe tudnál híveket szerezni, bár ha dobálni kéne (cigányok közé... csak, hogy kicsit kövessem a forum témáját) akkor én is ezt választanámtermészetesen súly miatt no meg A FÉM és ezt sajnálnám legkevésbé.
G3 szép és jo tetszik, ez vagy S5 esetleg Prime-ra még várok. Azért kezdő magyar árra kiv leszek .. No meg ha ide csak 16/2Gb-os modellek jönnek akkor azért annyira nem lesz egyértelmű a dolog. -
Billy132
csendes tag
Örülök, hogy az LG-nél elkezték az aksit is fejlesztik, a többi gyártó is követhetné a példáját, inkább annak a megoldására kéne mindegyik gyártónak ráfeküdnie, hogy ne egy napot vagy legalább tényleg egy napot reggeltől estig kibírjon a készüléke, minthogy állandóan az antutu listában elsőnek akarják tudni a saját csúcsmodelljüket.
A G3-nál is kafa, hogy mostmár QHD felbontás van de szerintem már a fullHD is bőven elég egy 5"-os készülékbe, ez már csak arra jó, hogy elmondhassák, hogy az övék a legnagyobb felbontású kijelzővel rendelkező telefon, gyakorlati haszna nemigen van.
Majd ha lehet venni egy 15"-os fullHD kijelzős notebookot 200 alatt nem csak 1366*768-ast, azután növeljék a telefonokba a felbontást. Meg az is röhej, hogy a 2 méteres átmérőjű 2 milla+-os tévét is fullHD felbontással adják telefonoknál meg mindenki sír, ha csak sima HD kijelző van, mert, hogy milyen pixeles szar már ez.
A csúcstelefonoknál a gyártók mostmár úgy látom azt a trendet követik, hogy minden évben az új csúcsmodell 1. legyen nagyobb felbontású, de ha másnem legalább nagyobb kijelzőjű (az Galaxy S5 is már 5,1" az S6 már lehet akkora lesz mint az első Note volt (5,3") 2. ha valamit kihoz a másik gyártó azt lehetőleg másoljuk le, nehogy amiatt vegyék az ő telefonjukat a miénk helyett (újlenyomat olvasó, vízállóság, nem fullgagyinak tűnő műanyag stb.) 3. kamera, nagyon fontos, hogy nagyobb felbontású legyen mint az előző telefonunk volt, hisz a birka vásárló, mi más alapján tudná megkülönböztetni, hogy melyiknek van jobb
Ja és a másolási sorrend Apple -> Samsung -> LG és minden más gyártó kivéve a HTC és Nokia
Egyébként szerintem helyes, hogy másolják egymást, még ha visszatetszést is kelt, mert most mondjuk csak azért ne csinálják meg vízállóra a telefonjukat, mert a sony már adott ki olyan telefont?Szerintem most a HTC One a legjobb droidos telefon, csak tettek volna bele rendes kamerát, ne ragaszkodtak volna ahhoz az UltraPixeles foshoz, az a leggyengébb pontja a telefonnak, amúgy majdnem tökély (a nexus kiadás), HTC nyomi felület nélkül.
-
sultansmith
senior tag
öh... nem tudom, honnan vannak az információid, a lexus 1989 óta létezik, és az 1991-es utolsó cserkész c. filmben már bmw-ket törtek halomra filmekben az amerikai keménylegények, akkora ázsiója volt.
A történet pedig az volt, hogy a bmw fejesei látták, hogy a lexus modell ugyanoda van árazva, ahol az ő autóik, ezért igen közvetlen veszélyt jelentenek rá. Egy termék életpálya görbéje alapján már akkor is tudták, hogy ha valami új, az sokkal izgalmasabb, eladhatóbb, mint a régebbi termék. Már jó előre igen nagy számban történt rendelés a lexus modellekre, a piac pedig nagy volt... Idővel valószínűleg visszatérnének hozzájuk a vásárlók egy része, de még ebben sem voltak biztosak, mert látták, hogy a lexus autói jók.
Mindenki azon a véleményen volt a tanácsban, hogy csökkentsenek árat, hogy versenyben maradjanak, és ne csökkenjenek az eladások.Kivéve egy ember.
Ő azt mondta, hogy emeljék meg a bmw autóinak árát. Azt mondta, hogy a tanács tagjai nem értik a bmw-t. A bmw nem autókat árul, hanem életérzést. Presztízst és színházat. Emeljék meg az árat, ne csak kicsit, legyen szembetűnő a változás, hogy amikor miamiban egy lexusos meg egy bmw-s áll egymás mellett a disco parkolóban a kulcsot lengetve, a csajoknak a bmw-s még mindig bmw-s legyen, a lexus meg hát mégiscsak egy olcsó termék, proliknak... amikor az igazgató beáll a bmw-vel hirdesse, hogy van itt pénz, míg ha ugyanezt egy lexus autóval tenné, adódjon a kérdés: mi van, nincs pénze bmw-re?
Meglépték, és rekordeladásuk lett.
Szerintem hidd el, hogy így történt, egyetemeken oktatják a sztorit, és hogy miként történt ez így.
De elmondanám egy jó ismerősöm példáját, aki profi minőségű henteskésekhez jutott hozzá, nevetséges összegért, és tök olcsón elkezdte árulni. Nem kellett a kutyának se, azt hitték kínai másolatok. Elmeséltem neki a bmw-s sztorit, poénból megemelte az árat, majdnem, mintha bolti, eredeti ár lenne, és láss csodát... elkezdték vinni...
-
Hobbbyt
őstag
válasz
freeknight #79 üzenetére
[moderálva]
Nekem már az S4 is nagy, de muszájból elviselem. Viszont ennél nagyobb telefont nem fogom venni akkor se ha a marketingesek kézen állva osztogatjám a vattacukrot.
#21) myckie2: A samu az S2 vel robbantott nagyot. Az S3 már csak folytatta az utat és szépen felhasználta azt az elismerést amit az S2 megalapozott.
[ Módosította: radi8tor ]
-
azopi74
addikt
válasz
sultansmith #75 üzenetére
"Kissé off topic, de hallottad már a történetet, amikor az amerikai piacon megjelent a lexus, a bmw marketingesei pedig összeültek, hogy megvitassák, hogy hogyan őrizzék meg a pozíciójukat a piacon?"
Ez valami nagyon urban legend történet lehet, mivel akkor, amikor a lexus megjelent az amerikai piacon, a BMW még gyakorlatilag sehol sem volt az amerikai piacon, igy nem igazán volt megőrizni való pozició
-
freeknight
őstag
[moderálva]
Hogy a témához is hozzászóljak: nem is csodálom, most az LG eléggé odacsapott. Bár én még mindig az S5-öt választanám, mert jobban tetszik, és mert szerintem még egy ekkora felbontású kijelzőhöz kevés a mai procik teljesítménye, de a jövőben a Samsungnak igencsak fel kell kötnie a textilt...
-
Dilikutya
félisten
válasz
sultansmith #70 üzenetére
Nem az ár tesz valamit prémium termékké. Nem csak az ár szabja meg a keresletet. A magas ártól nem lesz presztízse sem. Amit te mondasz, arra a gondolatmenetre azt is ráhúzhatom, hogy ha egy zacskó kutyaszart kezdek drágán árulni, akkor az prémium kategóriás lesz, mivel drágán adom, buknak majd rá a tömegek, és presztízse lesz. Na, pont ennek a rétegnek nem való felső kategóriás eszköz, mert úgyis csak a Facebook-ot nyomkodja rajta, meg selfie-t lő a pláza WC-jében. Már csak a vadkeleten státuszszimbólum egy felső kategóriás telefon, itt még lehet vele villogni, és nincs ráírva, hogy 24 havi részletre lett kihozva a T-Pontból. Ausztriában a 3-4x akkora nettó béreknél kinek áll még fel az e-pénisze az ugyanekkora készülékárak meg előfizetések láttán? Ez ugyanaz, mint a McDonald's, minden hétvégén tele van magamutogató családokkal, akik büszkék rá, hogy négyen otthagynak 6-8 ezret pár csoffadt hamburgerre, sült krumplira meg kólára, Nyugat-Európában meg csóri vadkeletiként egyedül oda tudsz beülni, mert az kb. annyiba kerül, mint itthon, minden más hely meg jóval drágább. Túl sok energiát ölünk mindenféle látszatokra, hamis illúziókra.
-
-
halkow
őstag
pár dolgot jól elkqrt az LG még pedig az árazás és a 16 gb 2gb ram-32 gb 3 gb ram combó .... sajnálom kicsit hogy nem 140k
-
total90
veterán
Ma tapogattam es eleg jo, csak nekem nagy. 4"-on elgondolkodnek rajta...
-
pusszycat
nagyúr
válasz
sultansmith #65 üzenetére
Jó akkor mondom szlengesebben... " Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a paraszt "
-
pusszycat
nagyúr
válasz
sultansmith #63 üzenetére
Nem tudtad, "jó bornak nem kell cégér"
-
sultansmith
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #61 üzenetére
nincs gond az lg-vel, csak keveset költenek reklámra.
-
Jaffa75
őstag
tán maradjunk a témánál...
akinek az S4 vs S5 kontra other phones problémája van, pls ne itt!
Nem lesz rossz, szurkolok nekik, hogy egy kicsit a Sonyt a keskeny(ebb) káva felé szorítsák!! -
Márko88
aktív tag
Maradok az S4-nél. Számomra a legjobb
Megbízható és erős. A kamera meg még mindig az egyik legjobb a mezőnyben.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
hülyegyerek #47 üzenetére
Te vagy az Feri?
Ha ennyire zavar írasd át egy moderátorral, hogy: s azzal sem, hogy minden technológiát lekoppint! [moderálva]
1697: nézd meg mire válaszoltam!Remélhetőleg sokan fogják venni, mert nagyon jó teló, és nem jár úgy mint a G2.
-
sultansmith
senior tag
hát jóval kellemesebb a szemnek mint az s5. lehet hogy megvan a következő, bár még nem vagyok meggyőzve.
-
REXIS
tag
Akik a méret miatt aggódnak, azoknak üzenném:
Ma bementem egy T-üzletbe, megnézegettem az 5,2"-es G2-t. Videókon tepsinek látszik, viszont ha kezedbe fogod, egész más a helyzet. A vékony keret miatt az az érzés fog el, mintha egy kompakt készüléket fognál.
Szerintem +0,3" nem a világ vége. -
-
BlackSoft
addikt
Nem csoda... Az S5 egy összegányolt műanyag hulladék. Virít róla, hogy minden ki van belőle spórolva, csak hogy olcsóbb legyen az előállítása, és 200ezerért kerüljön a boltokba.
-
Nem is értem miért kelendőbb
-
Na ez az a telefon amit gondolkodás nélkül megvennék.Szinte hibátlan és lenyügözöen jól néz ki.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Cattle_Decap #29 üzenetére
Életemben nem ment meg tönkre telefon időjárási körülmények miatt. Volt mar, hogy elvetettem, hogy higtragyaba esett, de hogy eső vagy por miatt ne tudjam hasznalni, soha. Mellesleg az első két körülmény utan a telefon se kerül sokszor elo, vagy olyan állapotban, hogy inkabb ujat veszek...nem hogy mukdojon.
-
Fritz Teufel
addikt
Az nem az LG, hanem az Apple. Az Apple a #15, a Samsung Electronics a #22 a Forbs Global 2014 májusi listáján. Az Eldzsi a 766. és például a Qualcomm is messze maga mögött tudhatja, hiszen a Qualcomm aki csak részegységgyártó 154. a listán. A Lenovo Group is maga mögött tudhatja.
Majdnem bejött a megérzésed, de a számok mást mutatnak ;-)Nézzük részletesebben:
#15 - Apple
#22 - Samsung Electronics
#32 - Microsoft
#52 - Google
#233 - Sony
#566 - Lenovo Group
#766 - LG Electronics
#838 - Alcatel-Lucent
#968 - Asustek Computer
#1226 - Research In Motion a Blackberry fejlesztője/gyártója
#1947 - Acer
#2000< - HTC (nincs az első 2000-ben, tavaly az #1182 volt)
#2000< - Motorola Mobility ( 2012-ben a #1098 volt, ma már nincs a top 2000-ben)
#2000< - Huawei (sosem volt még a top 2000-ben) -
S e t h
nagyúr
válasz
Cattle_Decap #22 üzenetére
És én hóesésben, esőben, ködben, ballisztikus rakéta becsapódás pillanatában, mindig fel akarom venni a telefonom holmi tokok nélkül.Nincs autód?Vagy kint élsz a mezőn?Sosem volt vízhatlan telefonom, de nem is okozott gondot telefonálni sem havazásban, ködben, sem ha esett az eső.
Aki meg kint él a tundrán és blizzardban telefonálna, nos annak valóban lehet szempont, hogy ne ázzon be a kicsikéje. -
Dr.FantastiK
őstag
inkabb ez kell, LG G3.
-
Cattle_Decap
tag
A teszt második felében mossák meg szappannal, forró vízben, majd be a hűtőbe aztán az én kis epres, buborékmentes ásványvizembe, hogy kellemes legyen az illata. Ja, hogy a Samsung nem bírta? Failed.
Az én kicsi Z Ultrám röhögve tűri az ilyesmit. És én hóesésben, esőben, ködben, ballisztikus rakéta becsapódás pillanatában, mindig fel akarom venni a telefonom holmi tokok nélkül.
-
AS
félisten
Z2 egy turbozot z1...
S5 elverte nagy összehasonlító tesztben. .
Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2: Droid gladiators -
vittorio7
őstag
Bevállalnék egyet én is szívesen, csak nem az én árkategóriám sajnos.
-
kovadika
őstag
válasz
daniel909 #16 üzenetére
A legerősebb túlzás. A mókusvakító felbontáson kívül(aminek a meghajtásához, amúgy is nagyobb teljesítményre van szükség) nem dobbantott nagyot. Az idei flagship-ek közül én még mindig inkább a Z2-t választanám. Minden szempontot figyelembe véve az jár a legkevesebb kompromisszummal. 3gb ram, vízálló, jó hangzás és kamera, üveg+fém.
-
daniel909
addikt
Meg szép mivel jobb ajánlat. Ebből látszik hogy az emberek nem hülyék. Azért veszik mert jó. Legerosebb és kicsi a kava. Perfekt
-
papi77
addikt
Jó,jó csak ne lenne ekkora tepsi...na majd a mini.
-
pusszycat
nagyúr
Remélem ez ráébreszti a Samsungot hogy kellene reszelni valamit a dizájnon is, nem csak a scale faktort variálgatni CAD-ban.
-
babkukta
senior tag
Most már legalább a koreaiak is tudják, h Samu bácsi csak átveri őket!! Jobb, minőségibb, szebb telefon olcsóbban! Egyértelmű, h kelendőbb
-
Dovloran
senior tag
A Samsung soha nem is fog elsöprő sikert aratni a műanyag hátlapokkal és a már megszokott dizájnnal, ja és azzal sem, hogy minden technológiát lekoppint! [moderálva]...a nyakamat rá, hogy lesz majd KnockOn-os Samsung teló is, csak meg kell várni...
-
hülyegyerek
addikt
Szóval ez a hír se volt igazán hír...
-
churchill0
csendes tag
Nekem is jobban tetszik mint S5, várom a tesztet nagyon !
-
nem csodálom.. nekem is inkább kell mint az S5, csak jönne már "közénk"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Mass Effect
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- PlayStation 1 / 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- NBA és kosárlabda topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest