- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként érdekes, hogy AMD oldalon általánosságban véve frissebb kártyákat használnak a userek.
-
válasz
Malibutomi #318 üzenetére
Szerintem számoltak ezzel a lassú tempóval.
De viszont nem lenne marketing szempontjából túl szerencsés, ha ezt kifele is kommunikálnák.
-
-
válasz
Turbolada II #224 üzenetére
mert "elfelejtik" hozzátenni, hogy valójában csak a Linuxos driverük gyenge.
-
előtte 1280*720-ban toltam, de az élsimításnak köszönhetően elég minimális a két felbontás közötti különbség, az fps viszont így magasabb egy kicsit.
Egyébként inkább a jobb minőségű textúrák javára lőttem be a beállításokat, mivel én úgy gondolom, hogy inkább legyen kisebb felbontás, de élsimítással, és jobb textúrákkal, mint magasabb felbontás, de gyengébb grafikával.
A VGA memória-használata a játék szerint amúgy ~1017 MB
Ja és a legjobb, amikor ~3-4 óra játék után vagy a textúrák, vagy az árnyékok kezdenek el szarakodni, vagy kapok kékhalált (a betelt vga memória miatt), vagy szimplán leáll a gép.
Egyébként szívesen odaadnám a kártyámat, akár jelképes összegért is, ha már tudnék mire váltani.
Egyébkét úgy sejtem, hogy az 1 GB a fő limit nálam.
-
HD 7770 és nagyon kéne már egy jobbfajta R9.
GTA V alatt nagyon szenved szegény kártya, és csak 800*600-ban tolom, 16:9-es képaránnyal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest