- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"GTA 5 megjelent, nvidia rögtön hivatalos driverrel ráfeszült, AMD? Csak beta driver. "
Magyarázd már meg nekem neked mint felhasználónak miben számít a WHQL aláírás ? Ha szar a driver akkor WHQL-lel is szar, ha meg nem akkor anélkül is jó lesz, az, hogy "bétának" van címkézve és nem adják ki havonta a WHQL drivert a megnevezésen változtat csak nem pedig magán a driveren és a működésén...
Mellesleg WHQL/Béta ide vagy oda ugyanúgy problémák vannak AMD/nV kártyákkal is a játékban... -
törölt tag
Mire alapoztad ezt a rendkívül kulturáltan megfogalmazott és releváns okfejtést ?
Abban benne van az egész világ nem csak a "suttyók", hanem Magyarország és a szegényebb országok is...
Az AMD mindig olyat ígér amit belátható időn belül nem tud teljesíteni, míg az nV az épp aktuális igényeket szolgálja ki ez meg is látszik a részesedésen - a vevő ugyanis nem 2 év múlva szeretne előrelépést látni, hanem amikor megveszi a terméket...
A valós megoszláson az sem változtat akármilyen kifogást találsz rá: 51%-kal az nV a teljes GPU piacot viszi a játékosok körében is, az AMD meg úgy is siralmasan szerepel, hogy APU/IGP-t és VGA-t is gyárt. -
törölt tag
válasz
szabakaa #141 üzenetére
Szerintem páran így is szavaznak még APU grafikával is pedig nem véletlenül grafikus kártyát írtak ki.
Így akkor már egy Inteles opció is kéne.Amúgy meglehet nézni Steamen mi a valós helyzet itt mindkét oldal annyiszor szavaz ahányszor csak akar mert nincs reghez kötve.
-
törölt tag
"és azt kell mondjam, hogy legalábbis én az utóbbi években zéró driver problémával találkoztam AMD/ATi kártyáknál, a teljesítményükkel meg elégedett vagyok, szóval..."
Driver szinten én is csak ZéróCore problémával találkoztam... De a többi dolgogal épp elég volt, hogy tartózkodjak egy újabb vételtől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest