Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Ezt csak alátámasztani tudom.
Valóban régen voltak gondok AMD driverrel,de azóta semmi. Én is mindig AMD VGA-t vettem és sosem volt problémám sem driverileg sem hardverileg.
De hát tudjuk.. A mondáknak és meséknek is volt valóság alapja,de mára már pont csak mondák és mesék,mert qva régen voltak.
Így van ez az AMD driverekkel is! -
trafoka
tag
Tapasztalataim szerint (rendszerüzemeltetésből és számítógép szervízelésből élek) inkább a Pentium és a Celeron vonal a leg elterjedtebb. Persze ha én ajánlhatok cpu-t akkor minimum i3-mat szoktam, de jellemzően ezt nem igénylik az otthoni felhasználók. Nem a gamereket és az itteni közösséget kell érteni ez alatt, hanem anyut aput nagymamát, akik neteznek és pont. Az üzleti szegmensben más a helyzet, ott nem nagyon találkoztam i3-nál gyengébb megoldásokkal, max régebbi gépek esetében. Viszont nekem AMD-m van otthon (FX-6100), mégpedig az ár/érték arány miatt. A magas fogysztás miatt viszont eladásra nem szoktam AMD-t javasolni, max az APU-kat ha occóért kell olyan gép amivel játszogatni is lehet.
-
Igen ezzel teljesen egyetértek. Eleve valamilyen érdeklődés kell, hogy az ember egyáltalán ráakadjon a PH-ra. ---kítérő Múltkor esett meg velem, hogy kütyüs lányokkal beszélgetek és "WTF PH az meg mi ???"
Revideálom a véleményem...
Teljesen rendjén vannak a számok tekintve, hogy aki ma csúcs VGA-t vesz az sajnos csak Intelben gondolkodhat. A VGA szavazásnál is 50% fölötti volt a Legújabb vagy 1 el régebbi VGA tulajdonosoknak az eloszlása. Csak ott majd 40% volt az ( ATI 2xx + 7xxx ) AMD javára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged