- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
totj80
tag
Akkor ezek szerint meg mindig nem sikerült javítani. Pedig már a 3. változata. Azt hittem ezen már nem lesz ennyi gond. Olvastam minden tesztet, azt írták ez már szilikon védő valamivel van.
En most cseréltem a régi airt ilyenre, akkor baromira kell vigyázni, csessze meg. Azt gondoltam már ezzel nem lesz ilyen. Köszi szépen az infót -
<Lacy85>
addikt
Az a baj vele, mint minden más MacBook billentyűzettel az elmúlt 3 évben.
Egy apró porszem, vagy bármi egyéb alá kerül, és alig akar működni.
Először a szóköz szarakodott. A végén kapott egy porszívót.
Utána a billentyűzet háttérvilágítás szabályozó kergült meg.
1 gombnyomásra néha 2-3 csíkot ugrott, néha meg világosításra sötétedett, és fordítva. Ez mondjuk elmúlt magától.
Legutóbb meg a törlés gomb alá mehetett valami, mert a billentyű útja kb. a negyedére csökkent.
Ezen meg egy erőteljes fújás segített.
Ezt leszámítva mindenben patent a masina, de azért egy közel fél millás gépnél "kicsit" bosszantó, hogy nem tudnak egy értelmes billentyűzetet rakni bele.
Mondjuk az 1 millás Pro-ban is ez van, szóval... -
-
hszilard666
veterán
válasz Hieronymus #32 üzenetére
POkoli combos az ipad pro. Nekem volt az előző generációból, már a 120HZ es kijelzővel, 12.9 es, és 42MP es raw képeket editáltam rajta affinity photoban. Konkrétan gyorsabban dolgozott ebben a metódusban mint a 15" es touchbarosom. Egyetlen problémám az OS volt, ezért is adtam túl rajta. Pár nap és megjön az új ipad pro-m kíváncsi leszek mit mutat majd ipad OS szel.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
válasz hszilard666 #12 üzenetére
"Ha az ipad pro desktop OS-t kapna, szerintem kannibalizálna minden laptopot ami a 15" es TB os gép alatt van."
Ez nem ennyire egyszerű.
Az OS-hez teljesítményt is kell párosítani. Ezzel van még némi probléma.
Ha a teljesítmény már rendeb van, a programokat illetve appokat is adaptálni kell az új architektúrához.
Erre már volt példa az Apple történetében, szóval nem lehetetlen.
A másik oldalon, a Microsoft is dolgozik a problémán.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
janeszgol
félisten
válasz t72killer #13 üzenetére
100 ezer forintin nincs olyan tablet, amit szívesen megvennék. Éppen az öcsém fiának nézegettem tabletet (persze nem ennyiért, de így állítottam be a keresőt), és hát... egyik ócskább, mint a másik. 100k felett picivel is csak az iPad 2018 van.
A tablet piac halott Android fronton. -
joey04
titán
A szűkülő okostelefon piac miatti csökkenés nem lepett meg, ahogy a viselhető eszközök kategóriában szárnyalás sem, elsősorban az Apple Watch miatt, ami nem véletlenül piacvezető a saját kategóriájában. AZ viszont meglepett, hogy a mac és ipad eladások ilyen jók lettek. A termékek jók, csak maga a kategória nem szárnyal, ezért lepett meg. Szóval picit jobb lett a negyedév mint vártam.
-
törölt tag
Ez buborék fújás ,nincs mögötte semmi innovativ tartalom filmek sorozatok szolgáltatás...én csak lemaradást látok ahova csak belépnek ,ugyan már ,árfolyamon is lehet látni ahogy felmegy a nagyok közül leépít papírt mindjárt esik 10dolcsit mert ők képben vannak
olyan mint a crypto aki a hypnál szált be aki meg képben volt az már rég adta el a coint most megint ott is megy a buborék fújás. -
nozs23
addikt
válasz whatwhatwhat #10 üzenetére
Igen. Persze minden relativ. 95 korul indul a belepo ipad. Nem tudok olyan tabletrol, ami minosegben, sebessegben, tamogatottsagban megkozelitene ennyiert.
-
t72killer
titán
Bénáznak a versenytársak, érthető a növekedés. A csamcsung most próbál a tablet szegmensben feljönni, kíváncsi leszek .
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Wesder
félisten
válasz whatwhatwhat #10 üzenetére
A legdràgàbbhoz képest a legolcsòbb màr olcsò.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
hogabesz
aktív tag
Én is hozzájárultam a szárnyaláshoz 3db akciós monitor álvánnyal. Igaz monitorom nincs hozzá, de nagyon szép dísze tud lenni a lakásnak.
-
nozs23
addikt
Végre magukra találtak az iPad-ekkel. Van kicsi, nagy, olcsó, drága, Pro. Teljesen lefedik a piacot. Az új iPad OS pedig rengeteget dob a használhatóságon. Sokaknak tényleg kivált egy alap laptopot.
Azt viszont sajnálom, hogy a Pro-kat is "bután" tartják. Brutál drága és csak hardveresen jobb, mint a kisebb modellek. Nagyon kipróbálnám Mac OS-el. -
satz18
őstag
" és kiváltképp a viselhető eszközök jobban teljesítettek (5,5 milliárd dollár)."
Ugyes húzás volt elhagyni a jack csatit. Kár hogy ez a húzásuk is ötletet adott más, kevésbé aljas gyártóknak. Szerencsére még páran kitartanak.Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Felesbandi
senior tag
Valahol nem csodalom. Soha nem volt szimpatikus a ceg, de nemreg valtottam MacBook-ra, mert az egyik Windows frissites 2 gepemet is elkaszalta es elotte is voltak problemaim a rendszerrel.
Es hadd ne kelljen mar rendszeresen ujrahuznom a gepemet meg ujratelepitgetnem a drivereket, mert a frissites elcseszte csak azert, hogy 2019-ben stabilan fusson a rendszer.
Tableteket is nezegettem, csak az iPad-ek johetnek szoba, Androidra nincs Affinity Designer vagy hasonlo profi app ami erdekelne.
Egyedul az iPhone-ok nem gyoztek meg eddig, inkabb Android parti vagyok ha mobilrol van szo. -
<Lacy85>
addikt
Én sem bántam meg a retina air-t, mert nagyon jó gép, de a brutálisan elcseszett, semmire való billentyűzet miatt néha már ott tartok, hogy ketté töröm és kivágom a kukába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- További aktív témák...