- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
de mint mondtam szerintem mivel oda vissza utat kell megtenni-e egyetlen eseménynek duplán megy a ping is. Az meg hogy országonként lesz kipakolva server XD hát komolyan gondoltad?
Zuchy az elsődleges célpont nem mi, "fejlődő országok" vagyunk. Továbbá, ez inkább a jövő technikája még jelen pillanatban. Nagyobb, komolyabb infrastrukturális hálózatokon keresztül gondolom tűrhető lesz a szolgáltatás menete.
Így pont jo az Ati és az Nv viszonya
"kiegészítik" egymást.
-
DemonDani
addikt
Kíváncsi vagyok milyen módon indul majd el, és milyen technika áll majd mögötte, ugyanis az a 33ms nem olyan nagy mozgástér.
A Net sebessége azért kelleni fog de gondolom ez a felbontástól függ majd, mivel az átvitt adat mennyisége változik.
De azt tényleg nem tudom hogy oldják majd meg a rengeteg csomóponton való áthaladást ami mind mind késleltetéssel jár, és mindezt oda vissza meg kell tennie majd hiszen gyakorlatilag ez egy "video" lesz amit mi irányítunk, küldi a parancsokat aztán kapjuk a képet. Szerencse, hogy valszeg nem kell ehhez túl nagy feltöltés mivel ilyen szempontból nem a legjobb a magyar internet infrastruktúra.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Óra topik
- Formula-1
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest