- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DemonDani #37 üzenetére
Én nem gondoltam sehogy, csak leírtam, hogy - szerintem - minek kellene teljesülnie a működéshez, de a két irányú késleltetés kimaradt a számításból.
Egyébként nem is azt érzem gázosnak, hogy az esetek 90%-ban mondjuk infrastruktúra fejlesztéssel meg lenne az elfogadható ping, hanem azt, hogy amint nyomok egy weblapot mondjuk egy másik gépen, vagy egyik program frissíti magát (nyilván nem csak akkor kell működnie, ha egyedül használod az otthoni netet), máris megtöbbszöröződik a ping, és beakad a játék - mondjuk pont amikor repül feléd egy rakéta. -
válasz
DemonDani #34 üzenetére
Egy egészséges netkapcsolat országon belül 33ms-os ping alatt van. Nekem a kis 2megás ADSL-lel innen az erdő széléről 21-23ms az index.hu felé.
Ha a BIX-ben lenne az AMD szervere, akkor nem lenne gond a késleltetés - szerintem. Feltéve, ha a ping idő megegyszik a valóságban tapasztalkható késleltetéssel játék közben.
Ausztria felé 51-52ms a ping (tőlem), tehát vagy országonként lesz szerver, vagy valami olyan módszert találnak ki, amihez nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest