- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Reflektálnék az előttem szólókra!
Egy bolt nem attól jó, hogy megveszek benne valamit, hazaviszem és működik....túl kéne ezen már lépni. Aki szerint ez a jó bolt, az megállt a szellemi fejlődésben úgy 86 tájékán.Más: nem érdemes kiskerben vásárolni, ahol a szomszéd iskolázatlan hülyegyerek gányolja a gépeket gombokért. Én sokáig a közeli kiskereket részesítettem előnyben -pár forinté nem fogok benzinezni, meg izgulni, hogy a futár hányszor verte oda a cuccokat- többször csúnyán átbaxtak....Olyan megbízható sokak által ajánlott szakembert kell keresni, aki teljes körű segítséget tud nyújtani szoftveresen is és ,ha nagy a vita, gond nélkül elkalapálod Őt és az egész pereputtyát
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest