- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
7Heads Drago #23 üzenetére
A mai telefonoknál abszolút szerencse kérdése hogy összetörik-e vagy sem. Ejtettem már le az S7 Edget kád szélére, ahonnét továbpattant a fürdőszoba kőre. Tok nélkül. A hangerőgomb sérült, de az üveg sem elöl, sem hátul, sem a lekerekítésnél. Kihordtam lábon egy infarktust, de megúszta.
Minden telefon előlapja teljesen üveg, a hátlapja is legtöbb esetben. Szinte csak a szerencsén múlik hogy leejtve sérül-e. -
válasz
S7 edge-re is van olyan tok, ami sík felületre esve megvédi a kijelzőt (ráadásul Slim, alig látszik, hogy fent van). Én is havonta 1-2 alkalommal eldobom a telefont, eddig megvédte. Semmilyen üveget nem használok. Az üveg a karcok ellen véd, az összetörés ellen a tok való...
-
zolomon17
senior tag
válasz
Eddig szerencsém volt, csak az előző telefonomat, az OP5-öt ejtettem el úgy, hogy sérült az üveg, konkrétan két helyen kipattant belőle a Gorilla Glass, bár el nem repedt. A napi használatban zavaró volt, úgyhogy vettem egy másik panelt és kicseréltem otthon, így csak az alkatrészgyártó járt jól, a szerviz nem
Egyébként én is tokban hordom a telefonjaimat, a Samsung Galaxy S2 óta - miután azt egyszer eldobtam a Blahán a mozgólépcsőn
A túllógó peremet én is mindig keresem/figyelem a tok vásárlásnál, de pl. a murvás mutatványnál az sem mentett meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest