- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Gargouille #112 üzenetére
Otthonra inkabb egy jo backup kell, mint raid. De raid1et is elobb pakolnek ra, mint raid5ot, vagy vmi csoda shrt, azt konnyu ideoda konvertalgatni, ha vmi megnyekken rajta. Afelett meg szvsz nem otthoni kategoria a lemezek szama miatt.
-
arn
félisten
válasz
fatpingvin #84 üzenetére
Az azert nem fog 10w alatt elmenni idle
nalam ejjel pl nem is megy, hanem leall, es reggel ujra indul.
-
arn
félisten
Mindegyik swet ki lehet probalni online - a qnap addig tetszett, ami meg nem tettem :) amugy vegeredmenyben egykutya, a qnap jobb hwt kinal hasonlo arban, bovithetoseget - eg a ketlemezes nasukba is belemegy a 10gbe halo, de a syno azert atgondoltabb swesen. Kinek mi szamit.
-
arn
félisten
Tisztaban vagyok vele, de ezt nem egy ketlemezes nassal fogod meglepni, illetve ezt tudja egy dedikalt ssd is. Altalaban eleg jol tervezheto, hogy melyik service, share hol fog futni.
Az ssd cache vhol kombinalna a sebesseget, es a meretet - ez azt feltetelezi hogy nem tudod elore, hogy ebbol a nagy meretbol mi lesz cachelve. Nah ilyen eset ritkan fordul elo, egy otthoni usernel, akiknek ezt a nast kitalaltak.
Raadasul van jopar limitacio is, ami a vegere kb zerova csokkenti az egesz ertelmet itt. Tudom, mert probaltam.
-
arn
félisten
válasz
fatpingvin #59 üzenetére
Ingyenes swel gyanitom, support nelkul. Ezert fizetsz itt.
-
arn
félisten
Ilyenem van, nem eri meg az arat... Az ssdcache kb loturot nem er az esetek 99%ban, ahol szamit azt nem ezen fogjak uzemeltetni. Jobban megeri egy dedikalt ssd bele es a megosztasokat ugy varialni. A ket gbes lan szinten szegyen ennyiert, bovithetoseg nelkul.
A ramot eri meg boviteni benne... A memcachebol tobbet erezni. Siman mehet bele egy 8gbos.
Gyk a plusz ket mag az arert meg tobb mint sok. Feleslegesen csereltem le a 218+t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest