- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masato
tag
válasz
fatpingvin #62 üzenetére
Pontosan ugyanez a benyomásom. Amikor PC-s ismerősnek említettem egy ilyen "tákolt" Linuxos megoldást, arra csak annyit mondott, hogy "ügyfélnél azért nem hagyhatok egy villogó kurzort". Pedig nekem az a kedvencem
-
Masato
tag
Nekem csak mindig az fog eszembe jutni erről a márkáról, amikor legalább két ismerősöm megkeresett egy-egy döglődő DS415+-szal (ez volt az Atom proci hibás modell).
Az egyik miatt írtam a Synology supportnak, hogy milyen javítási lehetőséget ajánlanak erre. Válasz: sablon email mindenféle szállítási költséggel (EU $90), a javításról még szó sincs. A másik ismerősnek mondtam, hogy így, egyben kell kidobni a készüléket, vagy biztosítózza le.
Azt nem tudom, mennyi garancia van ezekre a gépekre ma, de én hozzá nem nyúlnék, az biztos. Ennyi pénzért szerintem nem két évre vesz egy ilyen kacatot az ember. Egy házilag összerakott gép legalább modulárisan javítható, ez a NAS meg javíthatatlan.
Professzionális felhasználás esetén látom értelmét: ott kitermelheti az árát, aztán ha bedöglött, lehet újat venni mondjuk 2-3 évente.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest