- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Gargouille #117 üzenetére
Nálam is volt otthon egy DL 380 G7, jóárasítva jutottam hozzá, gondoltam, h erőforrásigényes műveletekhez jó lesz. Az előszobában akartam járatni h ne kelljen hallgatni ahogy fújtat, de aztán végül elpasszoltam inkább
-
dkess
őstag
válasz
Gargouille #115 üzenetére
Miért gond ez? Van aki hazaviszi a munkáját ...
-
arn
félisten
válasz
Gargouille #112 üzenetére
Otthonra inkabb egy jo backup kell, mint raid. De raid1et is elobb pakolnek ra, mint raid5ot, vagy vmi csoda shrt, azt konnyu ideoda konvertalgatni, ha vmi megnyekken rajta. Afelett meg szvsz nem otthoni kategoria a lemezek szama miatt.
-
Gyurkeszd
csendes újonc
válasz
Gargouille #104 üzenetére
Nekem nem tűnik félkésznek. Bármit változtattam rajta azt végrehajtotta hiba nélkül. Nincs elérési hibám, random leállás és adatvesztés én se.
Hdd-n kívül teljes hardver cserét is csináltam. A beállításokat visszatöltöttem és már működött is. -
Gyurkeszd
csendes újonc
válasz
Gargouille #99 üzenetére
Kb 1 éve foglalkozok vele. Előtte qnapot használtam és használok különböző cégeknél. Ami megfogott benne az a zfs fájl rendszer. Nagyon gyors és a raid tömb létrehozása és módosítása is. Szerintem akkor fejlődhetnek nagyon mióta a Truenas-t mint fizetős szolgáltatást létrehozták. A qnap QES szoftvere (tipikus storage, nem nas) is zfs-t használ és sokkal gyorsabb a raid létrehozás módosítás mint a QTS-ben.
-
Magnat
veterán
válasz
Gargouille #101 üzenetére
Igen, aki azt mondja, h pár óra alatt összedobott magának pc-ből egy olyan rendszert ami ugyanazt tudja mint egy Synology (de akár Qnap), az vagy kamuzik vagy egyszerűen nem is látott még ilyen rendszert... kivéve, ha a pár óra abban merült ki, h ráhegesztett egy Xpenologyt vagy más kész nas oprendszert
-
devast
addikt
válasz
Gargouille #89 üzenetére
Aki egy rakás applikációt akarna futtatni, aminek nem elég a 2 mag, annak igazából nem synology vonalon kellene nézegetnie... Én otthon pl nem használok synology-t, ordoid h2 2db 12tb-os hdd-vel hyperv-vel. Olcsóbb volt, és és megfelel a feladatokra
Cégnél vannak synology cuccok, iscsi-val vmware alá becsatolva, de nem igazán vagyok elájulva a teljesítményüktől. Backup célnak elmegy, de live cuccot semmiképp nem futtatnék rajta, egyszerűen olyan katasztrofális a latency már egy minimális terhelés alatt, függetlenül attól hogy van nvme cache vagy nincs. Viszont a support az tényleg jó.
esata-ról annyit, hogy 6 gigabites, ha arra 5 diszket kötsz akkor 1,2 gbit nyers sávszél jut 1-re. Ami nem is gáz annyira ha jbod-ként használod, de pl nekiállsz raid6-ozni mondjuk, és egy írás x másik diszken olvasást generál akkor piszok gyorsan bele tudsz futni a korlátaiba. -
copass
veterán
válasz
Gargouille #52 üzenetére
az amiről te beszélsz az a hülyejúzernél fordul elő, admin, guest user,nincs ip blokkolás,stb.
ez egy 2 éves sérülékenység ami nem lett kijavítva, hiába írták azt hogy de-de. közben meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest