- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #16 üzenetére
azért van telefononként eltérő hibalista, mert nem úgy fejlesztenek, hogy van egy hardver részleg (telefononként alrészleggel), meg egy szoftver részleg, hanem minden telefont különálló csoport fejleszt, így az egyes bugfixeket különállóan akár többször is kénytelenek megcsinálni, mert nem kerül vissza rendesen a közös kódba, illetve van ahol nem foglalkoznak vele, kimarad. ezért lehet az, hogy egy telefonban már javított hiba egy másik, később kiadottban ismét megjelenik.
nekem nem volt olyan sok s60-as telefonom, csak 3 (Pana X700, 6110navi, N78), de pont az ilyen következetlen bugok miatt vált (számomra) megbízhatatlanná a platform, és többek közt ezért is nem szeretem. -
törölt tag
válasz
FoxiestFox #8 üzenetére
végülis néhány feltérképezetlen bughalmazon kívül nincs a 3rd editionnel sem nagy baj
péládul hogy néha elfelejt ébreszteni, vagy hogy bejövő hívásnál újraindul, vagy hogy nem reagál a felvevő gombra, vagy hogy az egyik softkey nem azt csinálja, ami hozzá van társítva, és ilyen apróságok (mindezt úgy, hogy lényegében semmi nem volt már telepítve...)
sajnos nem csak az érintős telefonokat adják ki olyan szoftverrel, ami befolyásolja az alapvető használatot. mert ha még a mostani telefonom béta firmware-je csinál ilyet, azt megértem, hiszen hivatalosan is béta, nade egy végleges
eleinte én is szerettem, de aztán huzamosabb használat után kiábrándultam belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest