- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Ez igaz,de azért van Jawa-s játék is szép grafikájú-igaz,meg sem közelítheti a Symbianos verziókat.Tapasztalataim szerint kezdenek rátérni a jawas cuccok fejlesztésére,miáltal ugyebár abból sokkal több van,mint op. rendszeresből.
Még az is elképzelhető,hogy a Jawas cuccok felfejlődnek a korai Symbianos cuccok színvonalára,de addigra gondolom az op. rendszeres játékok is fejlődnek.Így majd egy elég komoly fejlődésnek lehetünk szemtanúi,szerintem.
Kiváncsi leszek,mit tudnak majd a telefonok ilyen téren mondjuk 10 év múlva,szerintem PS2-eseket,meg PSP-ket fognak alázni,melynek csak a kijelző mérete szabhat határt.
-
ku-cu
tag
Áúú! Igyekeztem kihangsúlyozni hogy ez az én magánvéleményem. (nekem hatalmas csalódás volt az a játék n82-őn, az itouch után)
Én mint nokia gyűlölő, iphone fan, nem keversz össze valakivel? Most azért mert leszóltan a nokiát, az szifonnal ellenben?
Ezt most csak nagyon halkan mondom, de az ilyen egy mondatból vakon ítélkező nokia fanok, se sokkal jobbak a fikázós iphone fanoknál!
bocsánat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Hálózatokról alaposan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged