- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
Nem akarom egyik vagy másik oldalra sorolni a Nokiát, de az Android nyíltsága adhatott volna eszközöket a kezébe a fejlesztést illetően, testreszabást illetően. Lásd a HTC Sense lassan telesen lecseréli az Android rendszert, vagy az Amazon, vagy B&N saját rendszere az AOSP-ból. Az pedig, hogy a Nokiának lesz nagyobb befolyása a WP7-re, vagy a WP7-nek a Nokiára, nem mindegy.
Amit én igazából írtam, hogy a MeeGot meg kellett volna tartani alternatívának. -
Youri
veterán
válasz
johnny_gold #11 üzenetére
A Symbiant talán nem is lett volna érdemes életben tartani, mert régen elbukott a többiekkel szemben, és igen alapos variálások után kezdett hasonlítani egy mai mobil OS-hez. A MeeGo szerintem életképes alternatíva lett volna, de egy linuxos rendszert a ms nem szívesen látott volna a közelében. Így marad a WP7, és a teljes kiszolgáltatottság. Elop nagyszerűen levezényelte a Nokia lefejezését, már csak pár év, és végleg bevonul a ms égisze alá.
-
Youri
veterán
nem azért kaptak vastag pénzeket a ms-tól, meg nem azért volt ms nagykutya az igazgató, hogy elkezdjenek foglalkozni a droiddal
Jelen állás szerint a Nokia lefeküdt a ms-nak, így kizárólagosan arra tesz fel mindent, és gyakorlatilag a ms játszóterévé vált. Egyedül annyi történik, hogy nem feledkeznek meg azonnal a korábbi vásárlóikról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest