- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
akkor te piszok nagy mázlista vagy!
nem sok ember mondhatja el ugyanezt magáról sajnos!
látom a pár fok előnyt de a D14-en egy 12-es és egy 14-es Noctua venti van, a nagyobbik asszem max 1200RPM-es fordulatszámra képes, sztem azért 3 komolyabb légszállításra képes ventivel tudna még mit mutatni! persze a H100 is ütősebb lehet 4 ventivel push-pull felállásba de árban akkor már nagyon elszáll és ha vki ennyire túl akarja feszelni a CPU-t vagy ennyit szán rá akkor az már vesz egy rendes vízhűtést...nálam a 3570K egy H77-es lapba megy, kinőttem az OC-ból egyelőre, fontosabb volt a néma csend és a max 30 fok terhelés alatt!
egyébként Sandy/Ivy Bridge ekkora feszen simán megy 5GHz-et és kevésbé melegszik ha jól tudom!
-
Keksz03
senior tag
hopsz vhogy dupla sikerült, bocsi!
-
Keksz03
senior tag
ennyiért én már összeválogatnék egy vízhűtést és sajátkezüleg raknám össze, de vannak akik inkább kifizetik és nem szenvednek! nekik ez pont jó!
nekem volt H100 meg H60-ból kettő is, mindegyik zörgött és a teljesítményük is elég gázosnak mondható! azóta vettem egy Noctua C-14 coolert és láss csodát a két 14-es venti 750RPM-re leszabályozva úgy meghűti az i5-öt h a Corsair játékvízhűtése menten elszégyellné magát! mindezt haláli csendesen és kedvezőbb áron teszem hozzá...
ettől függetlenül jó dolgok ezek bár sztem a zárt rendszerekkel mindig mellélőnek, levegőztető vagy vmi szelep illene rá h ne kelljen háromszor cseréltetni mert levegős a rendszer...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest