- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #51 üzenetére
köszi, sok munka van benne, de megérte a fáradtságot
-
butcher eu
senior tag
Gratula az íráshoz és a "HÁRDVERHEZ" is.
-
Sasal1ty
tag
Szia! Jo kis írás, észrevételem : azok a reimatic csövek kicsit megvannak törve egy két helyen
.
-
OC
őstag
Grat a cikkhez és használd egészséggel a blokkot!
Egyébként csak csendben jegyzem meg, hogy nem sokára (2-3 hét) tesztpados és konfigos teszt is kint lesz a GTZ-ről a subcooling.hu-n.
O$zkł fórumtárs XSPC-je pedig már kint is van. (a reklámért bocsi, csak idevágott, ha a cikkíró úgy gondolja, akkor modiztatja).
-
hakos1987
őstag
Köszönet Racecam-nak, hogy nem került ki top-ba, úgy tűnik nem elég színvonalas, főleg nem jobb, mint a 3dmark06 teszt!
köszönet neki, nagyon rendes és korrekt ember
az indoklás pedig legyen elég annyi, hogy ,,csak" hát ezért szar ami szar....
-
O$zkł
aktív tag
jó írás és jó ki cpu blokk
most vettem vízhűtést szerinted ez jobb mint egy XSPC X2O delta v2 blokk?(ez van nekem) -
hakos1987
őstag
Most vettem észre, hogy az egyik képpel baj volt, azzal, amelyik 4.5Ghz-nél mutatja a hőmérsékleteket!!!!
-
hakos1987
őstag
úgy mondom, hogy elméletileg 700 L/ órás a teljesítménye... természetesen rengeteget lassíta sok blokk, radi, cső... amúgy meg nem is tudnék másra cserélni, mert a radihoz be van építve a pumpa, ráadásul 220 -ról megy, uh. esélytelen.... meg annyit nem szánnék rá szerintem..... ez így azt hiszem bőven elég! 1-2 fokért átszerelni a radiátor és környékét meg szvsz felesleges, főleg, hogy csomó munkába és pénzbe kerülne
amúgy köszi!
-
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!.
Esetleg Prime95-el nem próbálkoztál??..
Úgy tudom az "izzasztóbb" progi -
katt777
félisten
Jó lett!
-
jenei92
senior tag
Gratulálok ehez a remek blokkhoz!
-
hakos1987
őstag
az a kicsi venti nagyon csendes, ráadáusl szabályozva van, nem maxon pörög! a radin a 12centis ventik egy adapterről kapják az áramot, amin állítható a fesz. általában 5 vagy 6 volton használom, itt semmi hangja nincs.... ha tesztelek, 12V-ra teszem, nah itt van egy kis hangja, de az inkább szélzaj csak, elég néma ventik.....
-
brumesz
aktív tag
szép darab,grat hozzá
-
LJ.
tag
Hmmm, tetszik, nem rossz kis eredmény.
De az északihídon nem rontja el a halkás feelingjét az a kis venti??? Vagy nemtom mennyire halkak azok a 12 cm-es ventik a hőleadón... De kicsit furcsán néz az ottan ki.
-
cizoe
őstag
Grat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest