- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Sajnos jó eséllyel le kell, mert bár erőben marad, de halk nem lesz ilyen rögzítéssel.
Ezzel nem tudok vitatkozni, meg felesleges is. Az új házamban elkövettem elsőre azt a hibát, hogy (ugyan gumiágyba) de megpróbáltam lerögzíteni a pumpát, csak úgy kíváncsiságból. Hát volt hangja.Utána szépen betettem szivacs-szendvicsbe és a csöveken lógatom, így most szép csendben, de még elfogadható hőmérséklettel teszi a dolgát.
(#47) Nippon: így van, abból az egyiket én használtam tovább, szintén nagy megelégedéssel.
(#48) Kopi31415: de, fekvő házban pont lefelé néz az impeller és ez Laing szerint nem ajánlott. Akkor nem nézne fejjel lefelé fekvő házban, ha a tetőt tennéd a pumpára, és nem fordítva lenne. Vagy én értelek félre.
De a gyári manual szerint is fejjel lefelé van az impeller, a réz talp van felül, tehát normális fekvő ház elrendezést feltételezve a pumpa lefelé néz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest