Hirdetés
- iPhone topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Hát nem tudom mennyit mozogsz nagyvállalati környezetben, de én olyan helyen dolgozok, ahol 3000 user van két monitorral... (végül is rétegigény...) Tapasztalatom alapján ez a normális vállalati környezetben mivel a produktivitás az első számú szempont, nem a csiliviliség. Ez a szektor a MS aranytojást tojó tyúkocskája nem a customer, ahol a lehető legalacsonyabb ár és a magas eladások kis haszon a jellemző. Értem, hogy a piacról való kiszorulástól félnek és keresik a megoldást, de ez most a rossz út (szvsz).
De legalább Balmer ki tudja élni a ripacskodását és vele született csodás eladói "tehetségét"...Az hogy az OSX-et mire tartom inkább nem írom le... (már van full screen is...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő