Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marpad87
csendes tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Már miért ne lehetne vele teljes értékű munkát végezni? Ott van hozzá a Touch cover, vagy a Type cover (sőt már az akkus Type Cover is). Nem tudom láttad-e a tegnapi eventet (vissza lehet nézni). A Surface 1-et sokan szidták, mert ölben kényelmetlen volt, most erre is ráfeküdtek. Szerintem nagy sikere lesz. Ami még mindig probléma, hogy csak 21 országban rajtol el a kicsike és arról nincs információ, hogy a többi piacon mikor lesz elérhető. Surface 1 nálunk még mindig nem kapható... Oké, hogy EU és rendeljem meg valamelyik EU-s tagállamból, de mi van a magyar kiosztású billentyűzettel? A tesztekre egyébként nagyon kíváncsi vagyok.
-
vicze
félisten
válasz
dreamdancer
üzenetére
Ő egyikről se beszélt igazából, hanem sima Lenovokról (ezt csak kizárásos alapon mondom, mivel nincs más dokolható ilyen kategóriában), amiket random módon van "tablet módja" is.
Az se nem ultrabook, se nem tablet, hanem egy "mezei" érintőkijelzős Thinkpad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- FOTÓS beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest